Individuele online opfristraining

Bij deze compacte training voor gevorderde cursisten worden online opdrachten gecombineerd met 1-op-1 begeleiding door een ervaren, native trainer. De begeleiding wordt via een virtual classroom naar keuze (Zoom, Webex of Teams) gedaan of telefonisch/per e-mail. De vorm van het contact hangt af van je voorkeuren en de te trainen vaardigheden. Deze training kan vanaf elke gewenste locatie worden gevolgd en op zeer korte termijn starten!

Werk vanaf elke gewenste locatie aan jouw Nederlandse (NT1), Engelse, Duitse of Franse taalvaardigheid.
De trainer zet wekelijks relevante opdrachten, oefeningen, materialen, artikelen, links, video’s, tips en achtergrondinformatie voor jou klaar. De inhoud van de online activiteiten zijn afgestemd op je taalniveau en leerwensen.

Er zijn 3 varianten beschikbaar voor de compacte opfristraining.

Kort traject: 1 vaardigheid

6 contactmomenten met de trainer (30 minuten per sessie) + 10-15 uur online zelfstudie

Medium traject: 2 vaardigheden

10 contactmomenten met de trainer (30 minuten per sessie) + 15-20 uur online zelfstudie

Compleet traject: 3 of meer vaardigheden

20 contactmomenten met de trainer (30 minuten per sessie) + 20-30 uur online zelfstudie

De individuele online opfristraining is geschikt voor professionals met taalniveau B1/B2 of hoger.

9,4
Score voor De Taaltrainer
na 400 ervaringen

Waarom kiezen voor de Taaltrainer?

  • Onze toptrainers maken leren leuk
  • Onderscheidend in persoonlijke aanpak
  • We nemen alle organisatie en coördinatie uit handen.

Het was een ontzettend leerzame training. Fijn om alles even weer op te frissen. De trainster was erg geduldig en hulpvaardig.

This course was great. The trainer (Michelle) has a lovely way of guiding the coursetakers through the course. Very calm, positive.

Hallo, ik heb een zeer goede taaltraining Nederlands gehad bij Linde Jaarsveld. Ze is de beste lerares en haar lesmethoden zijn geweldig. Haar methoden waren zeer gedetailleerd en gemakkelijk te leren en te begrijpen.

Linde is een van de beste docenten die ik heb gehad 🙂 Geweldige energie, enthousiasme, professionaliteit! Veel geleerd en genoten van elke les. Ik kreeg de juiste materialen en werd uitgerust met tools om mijn kennis van de Nederlandse taal uit te breiden en praktisch te gebruiken in mijn dagelijkse werk..

Ik ben zeer tevreden over de cursus Business Engels voor professionals! De training was zeer leerrijk en de trainer zeer goed. Extra pluspunt is het feit dat er heel veel oefenstof beschikbaar is om zowel tijdens als na de cursus te oefenen. Ook fijn dat de training digitaal kon worden gevolgd!

My experience with the course was remarkably useful. It was filled with content that might have been overwhelming but t. Lorna guided us through it and taught us how to get the most out of it depending on which specific area we needed to improve.

My experience with the course was remarkably useful. It was filled with content that might have been overwhelming but t. Lorna guided us through it and taught us how to get the most out of it depending on which specific area we needed to improve.

Hallo, Ik heb twee cursussen van 20 uur gevolgd bij Taaltrainer van in totaal 40 uur. Mijn lerares was Lotte. Wat me het meest opviel was dat de cursus meer was dan alleen het leren van een taal.

Hele goede training, in 6 weken enorme vooruitgang geboekt in mijn Engels. Leuke en leerzame lessen. Zeker een aanrader.

De trainig was zeer goed. Het programma was gevarieerd. De groep klein, met veel interactie.

Wil je persoonlijk advies? Vul het formulier in!

Heb je praktische of inhoudelijke vragen over een training? Of weet je nog niet precies welke training het beste past bij jou en jouw leerdoelen?

Laat hier je vraag achter.

Een van onze projectmanagers zal binnen één werkdag vrijblijvend contact met je opnemen.
Liever direct met ons in contact? Bel 033-4650420 of mail naar info at detaaltrainer dot nl.

Velden met * zijn verplicht

Marlies

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN

Nadia

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN

Patricia

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN

Cindy

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN

Sigrid

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN