Individuele online opfristraining

Bij deze compacte training voor gevorderde cursisten worden online opdrachten gecombineerd met 1-op-1 begeleiding door een ervaren, native trainer. De begeleiding wordt via een virtual classroom naar keuze (Zoom, Webex of Teams) gedaan of telefonisch/per e-mail. De vorm van het contact hangt af van je voorkeuren en de te trainen vaardigheden. Deze training kan vanaf elke gewenste locatie worden gevolgd en op zeer korte termijn starten!

Werk vanaf elke gewenste locatie aan jouw Nederlandse, Engelse, Duitse of Franse taalvaardigheid.
De trainer zet wekelijks relevante opdrachten, oefeningen, materialen, artikelen, links, video’s, tips en achtergrondinformatie voor jou klaar. De inhoud van de online activiteiten zijn afgestemd op je taalniveau en leerwensen.

Er zijn 3 varianten beschikbaar voor de compacte opfristraining.

Kort traject: 1 vaardigheid

6 contactmomenten met de trainer (30 minuten per sessie) + 10-15 uur online zelfstudie

Medium traject: 2 vaardigheden

10 contactmomenten met de trainer (30 minuten per sessie) + 15-20 uur online zelfstudie

Compleet traject: 3 of meer vaardigheden

20 contactmomenten met de trainer (30 minuten per sessie) + 20-30 uur online zelfstudie

De individuele online opfristraining is geschikt voor professionals met taalniveau B1/B2 of hoger.

9,3
Score voor De Taaltrainer
na 246 ervaringen

Waarom kiezen voor de Taaltrainer?

  • Onze toptrainers maken leren leuk
  • Onderscheidend in persoonlijke aanpak
  • We nemen alle organisatie en coördinatie uit handen.

Hele prettige manier van (online) lesgeven, je voelt je direct op je gemak. Rustige en begrijpelijke manier van uitleggen. Er wordt ook echt ingespeeld op de behoefte van de deelnemers.

Ik ben heel tevreden over de lessen die ik van Michelle Boughton-Smith heb gehad. Ze waren 100% afgestemd op mijn behoefte en het was precies wat ik nodig had om op het juiste niveau te komen..

Ik heb Nederlandse les gehad via Zoom. Het is een ideale variant in de Corona quarantaine. Hans is een erg aardige leraar.

Erg fijne training. Lieselotte geeft op een prettige manier les. Ze legt alles heel duidelijk uit waardoor het goed blijft hangen.

Ik ben heel erg tevreden! Elke les was inhoudelijk, interessant en op gevraagde niveau. Annelies is een geweldige taalcoach met een diep begrip van de behoeften van studenten en uitgebreide kennis van geschiedenis en cultuur..

Het was geen beperking dat de training volledig online werd gegeven. In een kleine groep van 4 personen was alles duidelijk en goed te volgen. Het materiaal bestaat uit een gewoon boek en een online omgeving; Bloomwise.

Mijn ervaring met het verbeteren van mijn Nederlands was geweldig met De Taaltrainer. De lessen waren super dynamisch met een focus op conversatie. De trainer was super attent en gaf ons een aantal belangrijke tips om ons Nederlands verder te ontwikkelen.

De trainer was een enorm bedreven lerares. Zij wist de lessen, die altijd in de avond vielen, interessant, luchtig en professioneel te houden. Ik zou iedereen die zijn taal wil verbeteren een cursus van De Taaltrainer aanraden.

Ik heb een leerzame en inspirerende training gevolgd. Juiste tempo en veel aandacht voor iedereen persoonlijk. Veel praktische tips meegekregen.

Hele fijne in-company training zakelijk Engels gevolgd bij De Taaltrainer. Docent zorgt voor een fijne, stimulerende sfeer tijdens de lessen met ruimte voor eigen inbreng, je kunt je eigen leerdoelen kiezen, lesmateriaal daagt uit en past goed bij praktijksituaties..

Wil je persoonlijk advies? Vul het formulier in!

Heb je praktische of inhoudelijke vragen over een training? Of weet je nog niet precies welke training het beste past bij jou en jouw leerdoelen?

Laat hier je vraag achter.

Een van onze projectmanagers zal binnen één werkdag vrijblijvend contact met je opnemen.
Liever direct met ons in contact? Bel 033-4650420 of mail naar info at detaaltrainer dot nl.

Velden met * zijn verplicht

Marlies

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN

Nadia

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN

Patricia

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN

Cindy

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN

Sigrid

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN