Individuele online opfristraining

Bij deze compacte training voor gevorderde cursisten worden online opdrachten gecombineerd met 1-op-1 begeleiding door een ervaren, native trainer. De begeleiding wordt via een virtual classroom naar keuze (Zoom, Webex of Teams) gedaan of telefonisch/per e-mail. De vorm van het contact hangt af van je voorkeuren en de te trainen vaardigheden. Deze training kan vanaf elke gewenste locatie worden gevolgd en op zeer korte termijn starten!

Werk vanaf elke gewenste locatie aan jouw Nederlandse, Engelse, Duitse of Franse taalvaardigheid.
De trainer zet wekelijks relevante opdrachten, oefeningen, materialen, artikelen, links, video’s, tips en achtergrondinformatie voor jou klaar. De inhoud van de online activiteiten zijn afgestemd op je taalniveau en leerwensen.

Er zijn 3 varianten beschikbaar voor de compacte opfristraining.

Kort traject: 1 vaardigheid

6 contactmomenten met de trainer (30 minuten per sessie) + 10-15 uur online zelfstudie

Medium traject: 2 vaardigheden

10 contactmomenten met de trainer (30 minuten per sessie) + 15-20 uur online zelfstudie

Compleet traject: 3 of meer vaardigheden

20 contactmomenten met de trainer (30 minuten per sessie) + 20-30 uur online zelfstudie

De individuele online opfristraining is geschikt voor professionals met taalniveau B1/B2 of hoger.

9,3
Score voor De Taaltrainer
na 231 ervaringen

Waarom kiezen voor de Taaltrainer?

  • Onze toptrainers maken leren leuk
  • Onderscheidend in persoonlijke aanpak
  • We nemen alle organisatie en coördinatie uit handen.

ik zag op tegen de online training Engels (Slachtofferhulp) maar het is me erg meegevallen. Michelle, de trainer, zorgde ervoor dat iedereen aan bod kwam en je bij de les bleef. Uiteraard heeft een fysieke training de voorkeur, maar de invulling was op deze wijze ook erg waardevol.

Dat de cursus online gegeven werd deed geen afbreuk aan de kwaliteit. Opdrachten in aparte (online) groepjes en terugkoppeling van de trainer waren voor mij heel waardevol. Ook een jaar lang toegang tot oefenmateriaal is heel fijn.

Goede maar vooral fijne training. Online maar wel met gevoel, naast de theorie. Handige tips om je Engels te verbeteren en gebruiken in je dagelijks (werk)leven.

De cursus werd op een plezierige manier gegeven. De aangedragen voorbeelden werkten verhelderend. Ook het werken in teamverband en het leren van elkaar was uiterst plezierig.

Goede online-training waarbij veel voorbeelden in de dagelijkse praktijk de revue passeerden. Ook het lezen van zakelijke stukken heeft een goede bijdrage geleverd voor het verhogen van mijn taalniveau. Helemaal happy!

Ik heb business Engels gehad van Jazz, ze is een top docent die op alle niveaus en wensen in kan spelen en je les kan geven en helpen groeien daar waar je het nodig hebt. Ze speelt op de behoefde en is zeer gemotiveerd waardoor je graag naar haar lessen gaat. Buiten het feit dat ze een top docente is is ze ook erg vriendelijk!

Super leerzame en leuke training (dat lag ook aan samenstelling van de groep). De inhoud van de de online lessen sloot volledig aan bij mijn behoefte. De lessen waren door Michelle altijd goed voorbereid en uitgevoerd.

Konden veel zelf inbrengen, meer gesprekken voeren. Hierdoor pikten we het sneller op. als we vonden dat we iets meer nodig hadden werd het gedaan.

Helder, overzichtelijk, duidelijk. Veel gehad aan de training en aan de trainer. Het gesprek wat ik na de training in het Engels voerde, ging me heel wat gemakkelijker af als voor de training.

Erg leuke en gezellige training. Niet alleen maar theorie maar ook gebruik van toepassingen zowel werk- als prive gerelateerd. Het niveau was precies goed voor wat ik nodig had.

Wil je persoonlijk advies? Vul het formulier in!

Heb je praktische of inhoudelijke vragen over een training? Of weet je nog niet precies welke training het beste past bij jou en jouw leerdoelen?

Laat hier je vraag achter.

Een van onze projectmanagers zal binnen één werkdag vrijblijvend contact met je opnemen.
Liever direct met ons in contact? Bel 033-4650420 of mail naar info at detaaltrainer dot nl.

Velden met * zijn verplicht

Marlies

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN

Nadia

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN

Patricia

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN

Cindy

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN

Sigrid

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN