Taalcursus

Werken bij de Taaltrainer?

Wil je graag werken bij de Taaltrainer en ons team versterken? We kijken er naar uit om jou te leren kennen. Laat ons alvast iets over onszelf vertellen. Wij werken met een gedreven en gezellig team van 8 vaste werknemers. Samen zorgen we ervoor dat onze zakelijke trainingen soepel verlopen. Daarnaast werken we samen met meer dan 100 taaltrainers van over de hele wereld, waardoor we ontzettend veel expertise in huis hebben. En daar zijn we trots op.

Ons kantoor, gevestigd in het prachtige Amersfoort met een uitzicht op de Eem, is een inspirerende plek om te werken en te groeien als professional. Bovendien hebben we mooie plannen voor de toekomst, met de verwachting dat we binnenkort een tweede kantoor openen.

De Taaltrainer groeit!

We groeien continue en daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste, nieuwe collega’s om ons team te versterken. Momenteel hebben wij vacatures openstaan.

Wil je graag bij ons werken, maar hebben we op dit moment geen (passende) vacature openstaan? Wij staan altijd open voor nieuw talent en zouden graag willen horen wat jij te bieden hebt. Stuur vooral een open sollicitatie met jouw cv naar ons toe. We kijken er naar uit om met jou in gesprek te gaan en te ontdekken welke mogelijkheden er zijn om samen te werken.

Werken als taaltrainer voor ons taleninstituut?

Ben je een representatieve en ervaren taaltrainer Engels, Duits, Frans of Nederlands? Werk je als zzp-er en ben je flexibel inzetbaar en mobiel?

Dan zijn we altijd geïnteresseerd in kennismaken. Je kunt alle informatie vinden op onze pagina voor nieuwe taaltrainers.

Onze vacatures

De Taaltrainer

In 2010 richtte Miranda Bensing De Taaltrainer op, maar veel van de huidige relaties met trainers en opdrachtgevers zijn al veel eerder gelegd. Lees ons verhaal.