Volg een GRATIS training Technisch/Zakelijk Duits

GBT Opleidingen is geselecteerd als opleidingspartner voor NL Leert Door. De Taaltrainer biedt in samenwerking met GBT Opleidingen een gratis training Technisch/Zakelijk Duits aan. De plekken zijn beperkt, wees er dus snel bij!

De inschrijving, administratie en afhandeling van de subsidieaanvraag worden door GBT Opleidingen verzorgd. De Taaltrainer is verantwoordelijk voor de inhoudelijke uitvoering.

Heb je interesse in gratis training Technisch/Zakelijk Duits voor jezelf of 1 of meer collega’s? Bekijk hieronder vast welke training het beste past:

Open groep Technisch/Zakelijk Duits

Doelgroep

Medewerkers in een technische-, logistieke-, industriële of kantooromgeving.

Opzet

  • Online groepstraining met een vaste (native speaker) trainer
  • 6 dagdelen van 4 uur
  • Tussentijdse opdrachten
  • 10 tot 14 deelnemers per groep
  • 1 jaar toegang tot De Taaltrainer Online Leren met trainingsmateriaal en oefenstof

Programma

  • Praktische spreek- en luistervaardigheid, woordenschat, grammatica, cultuur/omgangsvormen.
  • Onderwerpen: handleidingen, gereedschappen, machines en apparaten, kwaliteit en kwaliteitscontrole, bescherming en veiligheid.

Vooropleiding

Afronding

De training wordt afgesloten met een formatieve toets. De deelnemers ontvangen bij succesvolle afronding een officieel GBT Opleidingen certificaat op MBO 3 niveau plús vermelding van het taalniveau van het ERK.

Kosten

Prijs van de gratis training Technisch Engels of Technisch Duits

Planning

Er start elke maand 1 of meer groep(en), bekijk de planning of meld je hieronder aan.

10 deelnemers of meer per taal? Boek dan een incompanytraining!

Wil je 10 of meer collega’s per taal aanmelden? Dan voeren we de training op maat voor jullie bedrijf uit, in een virtual classroom. De trainingsduur en de opzet zijn gelijk aan die van de open groepen. Het programma, het niveau en de data en tijden stemmen we samen af.

Wil je overleggen over de mogelijkheden? Bel of mail ons en dan denken we graag met je mee.

9,4
Score voor De Taaltrainer
na 400 ervaringen

Waarom kiezen voor de Taaltrainer?

  • Onze toptrainers maken leren leuk
  • Onderscheidend in persoonlijke aanpak
  • We nemen alle organisatie en coördinatie uit handen.

Het was een ontzettend leerzame training. Fijn om alles even weer op te frissen. De trainster was erg geduldig en hulpvaardig.

This course was great. The trainer (Michelle) has a lovely way of guiding the coursetakers through the course. Very calm, positive.

Hallo, ik heb een zeer goede taaltraining Nederlands gehad bij Linde Jaarsveld. Ze is de beste lerares en haar lesmethoden zijn geweldig. Haar methoden waren zeer gedetailleerd en gemakkelijk te leren en te begrijpen.

Linde is een van de beste docenten die ik heb gehad 🙂 Geweldige energie, enthousiasme, professionaliteit! Veel geleerd en genoten van elke les. Ik kreeg de juiste materialen en werd uitgerust met tools om mijn kennis van de Nederlandse taal uit te breiden en praktisch te gebruiken in mijn dagelijkse werk..

Ik ben zeer tevreden over de cursus Business Engels voor professionals! De training was zeer leerrijk en de trainer zeer goed. Extra pluspunt is het feit dat er heel veel oefenstof beschikbaar is om zowel tijdens als na de cursus te oefenen. Ook fijn dat de training digitaal kon worden gevolgd!

My experience with the course was remarkably useful. It was filled with content that might have been overwhelming but t. Lorna guided us through it and taught us how to get the most out of it depending on which specific area we needed to improve.

My experience with the course was remarkably useful. It was filled with content that might have been overwhelming but t. Lorna guided us through it and taught us how to get the most out of it depending on which specific area we needed to improve.

Hallo, Ik heb twee cursussen van 20 uur gevolgd bij Taaltrainer van in totaal 40 uur. Mijn lerares was Lotte. Wat me het meest opviel was dat de cursus meer was dan alleen het leren van een taal.

Hele goede training, in 6 weken enorme vooruitgang geboekt in mijn Engels. Leuke en leerzame lessen. Zeker een aanrader.

De trainig was zeer goed. Het programma was gevarieerd. De groep klein, met veel interactie.