Voorwaarden

Verplaatsen van trainingen

Groepstrainingen (vanaf 3 deelnemers) gaan altijd door volgens planning, ook als 1 of meer deelnemers niet aanwezig kunnen zijn. We zullen in dat geval zorgdragen voor extra instructies/huiswerk om bij te blijven. Als de hele groep door een bijzondere omstandigheid niet aanwezig kan zijn, kan de training 1x verplaatst en ingehaald worden (mits uiterlijk 48 uur van tevoren met de trainer gecommuniceerd). Lessen die binnen 48 uur worden afgezegd, komen te vervallen.

Bij langer lopende individuele trainingen of duotrainingen kan per traject van maximaal 10 lessen 1 les worden verplaatst, mits de les tot uiterlijk 48 uur voor de les wordt afgezegd. Wanneer er 11 of meer lessen zijn, kunnen maximaal 2 lessen worden verplaatst, mits uiterlijk 48 uur van tevoren met de trainer gecommuniceerd.

Bij intensieve trainingen (de Spoedcursus) of trainingen met 4 of meer lesuren op één dag kunnen lessen niet kosteloos verplaatst worden.

Annuleren van trainingen

Als de training na de intake onverhoopt niet doorgaat, dan worden de intake(s) (€ 50,- per deelnemer excl. btw) en de reiskosten van de trainer (€ 0,35 per km) in rekening gebracht.

Na akkoord (per telefoon of e-mail) op onze definitieve offerte zijn de startkosten (€ 245,00 per deelnemer) altijd verschuldigd.

Voor de lesuren (voor de hele training ofwel groep) geldt: 

  • Tot 4 weken voor de eerste lesdag kun je kosteloos annuleren;
  • Bij annulering tussen 4 en 2 weken voor de eerste lesdag brengen we 50% van de deelnamekosten in rekening; 
  • Bij annulering minder dan 2 weken voor de eerste lesdag brengen we 75% van de deelnamekosten in rekening;
  • Vanaf de eerste lesdag is geen restitutie meer mogelijk;        

Voor de lesuren voor individuele deelnemers die na akkoord worden afgemeld geldt:

  • Bij individuele trainingen: na aftrek van eventuele extra intake- en materiaalkosten kunnen de resterende lesuren door een collega met hetzelfde taalniveau worden overgenomen, als de al afgesproken planning, locatie en trainer gelijk blijven.
  • Bij duo- en groepstrainingen: na aftrek van eventuele extra intake- en materiaalkosten kunnen de resterende lesuren door een collega met hetzelfde taalniveau worden overgenomen, als de al afgesproken planning, locatie en trainer gelijk blijven en als de wisseling geen nadelig effect heeft op het leerrendement van de groep.
  • Restitutie van lesuren voor deelnemers die na akkoord op de offerte worden afgemeld, is niet mogelijk omdat het tarief per trainingsuur gelijk blijft ongeacht het aantal deelnemers.

Facturatie en betaling

Het totale bedrag (startkosten, lesuren en eventuele reiskosten) wordt vlak voor de start van de training digitaal gefactureerd. Betaaltermijn: 30 dagen na factuurdatum.

9.3
Score voor De Taaltrainer
na 210 ervaringen

Waarom kiezen voor de Taaltrainer?

  • Onze toptrainers maken leren leuk
  • Onderscheidend in persoonlijke aanpak
  • We nemen alle organisatie en coördinatie uit handen.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het best bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe we een training organiseren? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten voor jou en jouw collega’s? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.