Taalcursus

Taaltraining Nederlands voor uitzendbureaus

Heb jij als uitzendbureau uitzendkrachten in dienst (of wil je deze in dienst nemen) die onvoldoende of nog geen Nederlands begrijpen? Hebben zij dit wel nodig voor hun functie en ben je daarom op zoek naar een taaltraining Nederlands voor jouw uitzendkracht? Dan helpen wij je graag met het opstarten van een Taaltraining Nederlands voor uitzendbureaus.

Veel uitzendkrachten hebben moeite met lezen, schrijven en communiceren in het Nederlands en/of Engels. Dit heeft gevolgen voor hun veiligheid, productiviteit, ontwikkeling en werkplezier. Met een taaltraining Nederlands vergroot je de duurzame inzetbaarheid én het werkplezier van de uitzendkracht: win-win!

Intakegesprek met een passende, ervaren trainer

Voordat de training Nederlands start voor jouw uitzendkracht, brengen wij graag het startniveau en de leerwensen in kaart zodat de deelnemer(s) een lesprogramma heeft die aansluit bij de werksituatie. Ligt de focus op veiligheids- en hygiënevoorschriften? Gaat het om het bijspijkeren van het sociale/ zakelijke Nederlands om met collega’s te communiceren? Of wil je investeren in het professionaliseren van het (zakelijk) schrijfniveau?

Om dit in kaart te brengen wordt er eerst een intakegesprek ingepland. Tijdens het intakegesprek kunnen de trainer en de deelnemer kennis maken en krijgt de trainer een helder beeld van het startniveau en de leerwensen (en eventuele valkuilen) van de uitzendkracht.

Hoe ziet een training eruit?

Al onze trainingen Nederlands maken wij op maat. De leerdoelen van de deelnemer(s) staan hierbij centraal. De planning en de locatie stemmen we samen met elkaar af. Hoeveel deelnemers nemen deel aan de training? Wanneer gaan we starten? Online, bij ons in Amersfoort of op een eigen gekozen locatie? Keuzestress? Wij denken graag met jullie mee!

Lesprogramma op maat

Nadat de intake(s) afgerond is/zijn, ontvang je van ons een definitief voorstel waarin we o.a. aangeven hoe het programma eruit ziet (eventueel met groepsindeling) die past bij de leerwensen en het startniveau. We stemmen samen de laatste voorkeuren af en als alles duidelijk is, kan de training van start gaan.

Het verloop van de training

Ook tijdens de training blijven we – waar nodig – het lesprogramma bijschaven zodat we op de actuele leerwens blijven inspelen. De trainer bekijkt in nauw overleg met de deelnemer(s) waar de behoefte ligt. Halverwege de training ontvangt de deelnemer een tussenevaluatie waarin hij kan aangeven of alles naar wens is. Aan het einde van de training volgt nog een eindevaluatie.

Subsidie via Doorzaam

Doorzaam heeft als missie om de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten te stimuleren. Hiervoor bieden ze onder andere twee verschillende soorten subsidie aan voor de scholing van uitzendkrachten op het gebied van taaltraining:

9.3
Score voor De Taaltrainer
na 210 ervaringen

Waarom kiezen voor de Taaltrainer?

  • Onze toptrainers maken leren leuk
  • Onderscheidend in persoonlijke aanpak
  • We nemen alle organisatie en coördinatie uit handen.

Wil je persoonlijk advies? Vul het formulier in!

Heb je praktische of inhoudelijke vragen over een training? Of weet je nog niet precies welke training het beste past bij jou en jouw leerdoelen?

Laat hier je vraag achter.

Een van onze projectmanagers zal binnen één werkdag vrijblijvend contact met je opnemen.
Liever direct met ons in contact? Bel 033-4650420 of mail naar info at detaaltrainer dot nl.

Velden met * zijn verplicht

Marlies

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN

Nadia

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN

Cindy

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN

Isabella

Projectmanager Taaltrainingen