Taalcursus

Taaltraining Nederlands voor uitzendbureaus

Heb jij als uitzendbureau uitzendkrachten in dienst (of wil je deze in dienst nemen) die onvoldoende of nog geen Nederlands begrijpen? Hebben zij dit wel nodig voor hun functie en ben je daarom op zoek naar een taaltraining Nederlands voor jouw uitzendkracht? Dan helpen wij je graag met het opstarten van een Taaltraining Nederlands voor uitzendbureaus.

Veel uitzendkrachten hebben moeite met lezen, schrijven en communiceren in het Nederlands en/of Engels. Dit heeft gevolgen voor hun veiligheid, productiviteit, ontwikkeling en werkplezier. Met een taaltraining Nederlands vergroot je de duurzame inzetbaarheid én het werkplezier van de uitzendkracht: win-win!

Intakegesprek met een passende, ervaren trainer

Voordat de training Nederlands start voor jouw uitzendkracht, brengen wij graag het startniveau en de leerwensen in kaart zodat de deelnemer(s) een lesprogramma heeft die aansluit bij de werksituatie. Ligt de focus op veiligheids- en hygiënevoorschriften? Gaat het om het bijspijkeren van het sociale/ zakelijke Nederlands om met collega’s te communiceren? Of wil je investeren in het professionaliseren van het (zakelijk) schrijfniveau?

Om dit in kaart te brengen wordt er eerst een intakegesprek ingepland. Tijdens het intakegesprek kunnen de trainer en de deelnemer kennis maken en krijgt de trainer een helder beeld van het startniveau en de leerwensen (en eventuele valkuilen) van de uitzendkracht.

Hoe ziet een training eruit?

Al onze trainingen Nederlands maken wij op maat. De leerdoelen van de deelnemer(s) staan hierbij centraal. De planning en de locatie stemmen we samen met elkaar af. Hoeveel deelnemers nemen deel aan de training? Wanneer gaan we starten? Online, bij ons in Amersfoort of op een eigen gekozen locatie? Keuzestress? Wij denken graag met jullie mee!

Lesprogramma op maat

Nadat de intake(s) afgerond is/zijn, ontvang je van ons een definitief voorstel waarin we o.a. aangeven hoe het programma eruit ziet (eventueel met groepsindeling) die past bij de leerwensen en het startniveau. We stemmen samen de laatste voorkeuren af en als alles duidelijk is, kan de training van start gaan.

Het verloop van de training

Ook tijdens de training blijven we – waar nodig – het lesprogramma bijschaven zodat we op de actuele leerwens blijven inspelen. De trainer bekijkt in nauw overleg met de deelnemer(s) waar de behoefte ligt. Halverwege de training ontvangt de deelnemer een tussenevaluatie waarin hij kan aangeven of alles naar wens is. Aan het einde van de training volgt nog een eindevaluatie.

Subsidie via Doorzaam

Doorzaam heeft als missie om de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten te stimuleren. Hiervoor bieden ze onder andere twee verschillende soorten subsidie aan voor de scholing van uitzendkrachten op het gebied van taaltraining:

9,4
Score voor De Taaltrainer
na 505 ervaringen

Waarom kiezen voor de Taaltrainer?

  • Onze toptrainers maken leren leuk
  • Onderscheidend in persoonlijke aanpak
  • We nemen alle organisatie en coördinatie uit handen.

Bij de cursus word je goed en persoonlijk begeleidt. Je kijkt samen met de trainer naar wat je al kan en wat je wilt leren. Dit is prettig, zo kan je zelf kiezen of je je wilt focussen op grammatica of bijvoorbeeld woordenschat.

Ik deed de taaltraining als vereiste van het bedrijf waarvoor ik werk. Zelf kom ik uit Zuid Afrika en met hulp van De Taaltrainer kan ik nu heel goed Nederlands spreken en schrijven. Annelies is een heel goede Trainer.

Een goede cursus Engels waar rekening gehouden wordt met je niveau, je doel en ook je branche. Onze trainster (Edye Kasteel) was coachend, soms streng op de grammatica maar altijd vriendelijk! Een aanrader..

De werkgever heeft mij deze cursus aangeboden om diverse vaardigheden betreffend mijn Nederlands te verbeteren. De inhoud van de training was zeer goed en werd, zonder probleem, door de trainer José op mijn wensen en verbeterpunten toegespitst waar nodig. De beschikbaarheid en snelle reacties van en door de trainer, wanneer ik vragen had, stelde ik ook zeer op prijs.

Het was een ontzettend leuke en leerzame training. We hebben het onwijs naar ons zin gehad, veel geleerd op een interactieve wijze en duidelijke/toegankelijke opdrachten gehad vanuit de trainer. Wij kijken ontzettend uit naar een vervolg op deze training en dan graag weer van Michelle!

Goede persoonlijke begeleiding waarbij samen met jou wordt gekeken naar hoe de lessen eruit komen te zien en waar je je op wilt richten. Goede communicatie tussen de trainer en deelnemers..

Zeer fijne training gehad van Lieselotte Bürgi en Silvia Kronschnabl! Dachten beiden mee met de zaken waarin ik me wilde verbeteren qua Duits. Er was ruimte voor mijn eigen inbreng en ruim voldoende materiaal om mee te oefenen. De begeleiding was ook erg prettig.

Leuke training veel plezier gehad vooral omdat Albert de training leuk maakte en daar door liet zien dat Frans absoluut niet saai is. De lesstof was voor ons direct toepasbaar in de praktijk. Door op deze manier de lesstof aan te passen aan onze praktijk hebben we geen tijd verspilt aan lesstof die voor ons niet toepasbaar zou zijn.

Ik heb erg veel geleerd afgelopen maanden. De docent gaf heel goed uitleg en maakte het leren van de Engelse taal erg leuk. Ondanks dat we niet veel lessen hebben gehad, is Engels een stuk makkelijker geworden voor mij.

De incompanytraining Zakelijk Engels heb ik ervaren als een goede training. De inhoud, niveau, begeleiding van de docente van de training was uitstekend. Een goede combinatie van spreken, luisteren en schrijven.

Wil je persoonlijk advies? Vul het formulier in!

Heb je praktische of inhoudelijke vragen over een training? Of weet je nog niet precies welke training het beste past bij jou en jouw leerdoelen?

Laat hier je vraag achter.

Een van onze projectmanagers zal binnen één werkdag vrijblijvend contact met je opnemen.
Liever direct met ons in contact? Bel 033-4650420 of mail naar info at detaaltrainer dot nl.

Velden met * zijn verplicht

Marlies

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN

Nadia

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN

Cindy

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN

Isabella

Projectmanager Taaltrainingen