Taalcursus

Open Groepstraining

Zou je graag een groepstraining willen volgen, maar heb je op dit moment geen andere collega of collega’s die ook een training willen volgen? Dan past de Open Groepstraining bij jou.

  • Gericht op zakelijke onderwerpen, zoals e-mailen, presenteren, klantgesprekken, onderhandelen, vergaderen en nog veel meer.
  • Maximaal 8 deelnemers per groepstraining
  • We beoordelen nauwkeurig de match tussen deelnemers (niveau en leerwensen), via een intakegesprek en/of schrijfopdracht.
  • Deelnemen aan de Open Groepstraining heeft veel voordelen

Het is leuk en leerzaam om zakelijke discussies te voeren, opdrachten uit te voeren en rollenspelen te doen met andere deelnemers. Hoe meer deelnemers, hoe meer verschillende interacties én accenten. Wellicht stelt je collega of medecursist heel andere vragen dan jij of gebruikt hij/zij andere woorden en constructies. Hierdoor leer je met en van elkaar. Benieuwd naar andere voordelen? Lees de 5 voordelen van Zakelijke Groepstraining in ons blog.

Meerdere cursisten hebben hun ervaringen gedeeld over de Open Groepstraining Zakelijk Engels, Open Groepstraining Zakelijk Nederlands en de Open Groepstraining Zakelijk Duits.

Startmomenten 2024

Je kunt je momenteel inschrijven voor een groepstraining Zakelijk Engels, Duits of Nederlands. Hieronder vind je alle startmomenten en de uitgebreide informatie per groepstraining.

StartdataOpen groepstraining voor het bedrijfslevenMeer info
maart
oktober
Vergevorderd Nederlands C1 (voor tolken en vertalers)Meer info
februari
mei
september
Groepstraining Zakelijk EngelsMeer info
maart
september
Groepstraining Zakelijk DuitsMeer info
februari
september
Correct Zakelijk SchrijvenMeer info
februari
september
Online groepstraining Nederlands (niveau A0)Meer info
septemberOnline groepstraining Nederlands (niveau A1)Meer info
data 2024 volgtGroepstraining Zakelijk Nederlands (niveau B2+/C1)Meer info

Toch liever een taaltraining op maat?

Zit er geen passend startmoment voor jou en/of je collega’s bij? Bekijk dan onze taaltrainingen die we op maat maken. Bij onze maatwerk trainingen stemmen we samen de groepsgrootte, lengteduur, planning en programma af. Zo is de training praktisch, doelgericht en direct toepasbaar binnen jullie branche en bedrijf.

Liever direct persoonlijk advies?

Weet je nog niet welke training het beste bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe een training georganiseerd wordt? Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten? Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend, persoonlijk advies op maat.

9,4
Score voor De Taaltrainer
na 480 ervaringen

Waarom kiezen voor de Taaltrainer?

  • Onze toptrainers maken leren leuk
  • Onderscheidend in persoonlijke aanpak
  • We nemen alle organisatie en coördinatie uit handen.

Clara is een zeer professionele trainer die vakkundigheid met humor combineert. Het is fijn om met haar praktijkvoorbeelden te behandelen zodat wat geleerd wordt, direct in de praktijk toepasbaar is. Naast het leren van zakelijk Engels, kan ze ook heel goed de vertaling naar het Amerikaans maken, waar ik in de praktijk veel te maken mee heb.

De trainer (Paula) is erg professioneel en behulpzaam. Voelde me erg op mijn gemak bij haar. Ze geeft op een leuke en leerzamen manier les.

Ik heb een zeer goede ervaring opgedaan tijdens deze training. De trainer was erg professioneel en zorgde ervoor dat ik het maximale eruit kon halen voor wat ik nodig heb in mijn dagelijks leven en werkomgeving. Er is nog veel te leren en te oefenen, maar ik voel me nu op de goede weg, met een zeer goede basis.

De training houdt rekening met persoonlijke doelen en haakt precies in op het juiste niveau, zodat het ook voor gevorderden heel nuttig en leerzaam is. Ik vond Lieselotte een erg goede trainer. De combinatie van theorie, gesprekken voeren en schrijfopdrachten maakt de training leuk en efficient.

De leraar was een goed opgeleide en vriendelijke persoon, en hij had een prachtige manier van uitleggen. Hij is een persoon met ervaring op het gebied van talen en de geschiedenis van woorden. De plaats is ook elegant en schoon, en de mensen daar zijn erg leuk.

I was very satisfied with the training and the trainer. There was plenty of different training material used, ranging from the Bloomwise platform, the book and its respective platform, different quizzes and games, following the news, handouts with different exercises, and lots of speaking with other students was the most useful for me. Overall I would request for more of these lessons, and I was very satisfied.

Duidelijke uitleg en oefeningen met steekwoorden en korte zinnen die dagelijks bruikbaar zijn voor communicatie naar klant, ook interactie vond ik fijn, ook tips voor oefenmateriaal na de training om het niveau vast te houden/ te verbeteren.

Leuke en leerzame training! Veel afwisseling op de dag tussen grammatica, vocabulaire uitbreiding en spreken. Inhoudelijk doelgericht op (verschillende situaties van) zakelijk schrijven en spreken, waardoor de training heel nuttig was. Aanvullend is ook de online oefenomgeving handig.

Onze taaltrainer Engels wist mij op een leuke manier de Engelse taal weer machtig te maken. Daarnaast heeft hij bekeken wat mijn niveau Engels was voor ik startte. Dankzij hem kan ik mij nu goed verwoorden in het zakelijke Engels.

Zeer ervarende trainers die je meenemen in proces en zijn erg betrokken bij de lessen. ze houden rekening mee met persoons niveau daarom krijg meer zelfvertrouwen om te durven te praten in andere talen. top locatie en comfortabel.