Groepstrainingen open rooster

Onderstaande groepstrainingen zijn op basis van open inschrijving en vinden plaats in een virtual classroom. Zakelijk Engels, Duits en Nederlands NT2 volg je in 6 wekelijkse online groepslessen plús individuele taalcoaching op maat. De workshop Correct Zakelijk Schrijven bestaat uit 4 wekelijkse groepslessen van steeds een halve dag.

Klik op de links voor uitgebreide informatie over de opzet en kosten:

StartdataGroepstraining open roosterMeer info
maart 2022
september/oktober 2022
december 2022
Groepstraining Zakelijk EngelsMeer info
december 2021
maart 2022
september/oktober 2022
Groepstraining Zakelijk DuitsMeer info
maart 2022
oktober/november 2022
Workshop Correct Zakelijk Schrijven (NT1)Meer info
voorjaar 2022Opfrissessie Correct Zakelijk Schrijven (vervolgsessie) (NT1)Meer info
maart 2022Groepstraining Zakelijk Nederlands (NT2): op niveau B2+/C1Meer info
april 2022
mei 2022
Groepstraining Medisch Nederlands (NT2) voor de GezondheidszorgMeer info
maart/april 2022Global Talk: online groepstraining Zakelijk & Sociaal Nederlands (NT2) op vergevorderd niveau: B2+/C1Meer info
Workshop Business English: effectief e-mailenMeer info

Toch liever een taaltraining op maat?

Voordeel van onze maatwerktrainingen is dat je de taaltraining kan aanpassen aan je persoonlijke wensen, leerdoelen, vakgebied, budget én de beschikbare tijd.

Meer informatie over onze maatwerktrainingen:

9,4
Score voor De Taaltrainer
na 320 ervaringen

Waarom kiezen voor de Taaltrainer?

  • Onze toptrainers maken leren leuk
  • Onderscheidend in persoonlijke aanpak
  • We nemen alle organisatie en coördinatie uit handen.

Ik ben echt blij met mijn taal cursus,elke dag hoor ik de woorden die we in de les hebben geleerd ,het helpt me in de communicatie op het werk en op een dagelijkse basis.

Het was helder in alle kalmte. Conform mijn verzoek de juiste toegewezen trainer gekregen. Hierdoor meer gerust in het stellen van mijn vragen wanneer ik het niet begreep.

Heel positief! Super begeleiding, Maatwerk! Kathy wist precies die zaken te behandelen die belangrijk voor me waren. Ook het meedenken in de uitvoering van de training. (niet gehele training acnyter elkaar maar in twee delen van 3 en 2 dagen is heel goed bevallen.

Zeer positieve ervaring. Afwisseling afzonderlijk en gezamenlijk dingen doen. Zaken uitzoeken en oefenen in de praktijk.

Voor mij was de cursus Correct Zakelijk Schrijven een opfriscursus. Je beseft weer dat er toch in de loop van de tijd toch wat kennis weggeëbd is. De trainer, Annelies Edelman is zeer kundig op een hoog niveau.

Leuke en leerzame lessen, goed afgestemd op de werkzaamheden waar wij als bedrijf mee te maken hebben. Opfrissing grammatica zat verweven in de lessen. Goede afwisseling tussen stukje theorie en oefenen in de praktijk.

Erg enthousiaste trainer die je op een vriendelijke wijze op je verbeterpunten weet te wijzen. In de groep samen met collega's was iedereen direct op zijn gemak. Ik keek er elke week naar uit.

Erg goede training met een leuke mix tussen interactief meedoen en goede uitleg van de Engelse taal. Bij Paula mag je geen Nederlands spreken, wat de dag ook uitdagend maakt. Aanrader!

Wat een fijne trainer. Behulpzaam, geeft (zelf)vertrouwen en bovenal goed in wat ze doet! Ze biedt vanuit haar nature een gevoel van rust. Dat zorgt er voor dat je je als leerling direct thuis voelt.

Deze Workshop was een waardevolle ervaring. De docent is vriendelijk, geeft persoonlijke aandacht aan elke cursist en heeft eenvoudige manieren om situaties/problemen uit te leggen want ze denkt met je mee. Programma's waren gebruiksvriendelijk.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het beste bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe een training georganiseerd wordt? Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.