Taalcursus

Taaltraining Engels voor uitzendbureaus

Heb jij als uitzendbureau uitzendkrachten in dienst (of wil je deze in dienst nemen) die onvoldoende of nog geen Engels begrijpen? Hebben zij dit wel nodig voor hun functie en ben je daarom op zoek naar een taaltraining Engels voor jouw uitzendkracht? Dan helpen wij je graag met het opstarten van een Taaltraining Engels voor uitzendbureaus.

Veel uitzendkrachten hebben moeite met lezen, schrijven en communiceren in het Nederlands en/of Engels. Dit heeft gevolgen voor hun veiligheid, productiviteit, ontwikkeling en werkplezier. Met een taaltraining Engels vergroot je de duurzame inzetbaarheid én het werkplezier van de uitzendkracht: win-win!

Intakegesprek met een passende, ervaren trainer

Voordat de training Engels start voor jouw uitzendkracht, brengen wij graag het startniveau en de leerwensen in kaart zodat de deelnemer(s) een lesprogramma heeft die aansluit bij de werksituatie. Ligt de focus op veiligheids- en hygiënevoorschriften? Gaat het om het bijspijkeren van het sociale/ zakelijke Engels om met collega’s te communiceren? Of wil je investeren in het professionaliseren van het (zakelijk) schrijfniveau?

Om dit in kaart te brengen wordt er eerst een intakegesprek ingepland. Tijdens het intakegesprek kunnen de trainer en de deelnemer kennis maken en krijgt de trainer een helder beeld van het startniveau en de leerwensen (en eventuele valkuilen) van de uitzendkracht.

Hoe ziet een training eruit?

Al onze trainingen Engels maken wij op maat. De leerdoelen van de deelnemer(s) staan hierbij centraal. De planning en de locatie stemmen we samen met elkaar af. Hoeveel deelnemers nemen deel aan de training? Wanneer gaan we starten? Online, bij ons in Amersfoort of op een eigen gekozen locatie? Keuzestress? Wij denken graag met jullie mee!

Lesprogramma op maat

Nadat de intake(s) afgerond is/zijn, ontvang je van ons een definitief voorstel waarin we o.a. aangeven hoe het programma eruit ziet (eventueel met groepsindeling) die past bij de leerwensen en het startniveau. We stemmen samen de laatste voorkeuren af en als alles duidelijk is, kan de training van start gaan.

Het verloop van de training

Ook tijdens de training blijven we – waar nodig – het lesprogramma bijschaven zodat we op de actuele leerwens blijven inspelen. De trainer bekijkt in nauw overleg met de deelnemer(s) waar de behoefte ligt. Halverwege de training ontvangt de deelnemer een tussenevaluatie waarin hij kan aangeven of alles naar wens is. Aan het einde van de training volgt nog een eindevaluatie.

Subsidie via Doorzaam

Doorzaam heeft als missie om de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten te stimuleren. Hiervoor bieden ze onder andere twee verschillende soorten subsidie aan voor de scholing van uitzendkrachten op het gebied van taaltraining:

9,4
Score voor De Taaltrainer
na 517 ervaringen

Waarom kiezen voor de Taaltrainer?

  • Onze toptrainers maken leren leuk
  • Onderscheidend in persoonlijke aanpak
  • We nemen alle organisatie en coördinatie uit handen.

Zeer bekwame cursusleider, maar de digitale leeromgeving kon beter. De cursusleider had veel goede voorbeelden van dingen die Nederlanders vaak fout doen in het Engels. Invuloefeningen in de digitale leeromgeving waren onoverzichtelijk door de verschillende manieren van invullen.

Yvon was heel goed trainer. Wij waren een groep met een hoog nederlands niveau maar nog niet waar wij wilden zijn. Zij heeft altijd uitdagende lessen, die was wat wij nodig hadden.

Yvon was heel goed trainer. Wij waren een groep met een hoog nederlands niveau maar nog niet waar wij wilden zijn. Zij heeft altijd uitdagende lessen, die was wat wij nodig hadden.

Fijne in-company training gevolgd in een kleine groep, welke flexibel aan te passen was aan onze wensen en onze praktijk. Daarnaast heb ik veel handige tools gekregen om zelf beter te kunnen worden verder te kunnen groeien en die tevens in de praktijk gebruikt kunnen worden in de communicatie..

Albert was een hele vrolijke, vriendelijke, flexibele trainer met een goede kennis van de Duitse taal. Hij daagde ons flink uit om Duits te spreken en sprak zelf ook alleen maar Duits. Hierdoor is mijn begrip van de taal goed verbeterd en durf ik 'm ook beter te spreken.

Mijn leuke docent, geduldig en besteedt veel aandacht aan dingen waarvan je extra hulp nodig hebt. Zeer goede ervaring gehad met Edye en de taaltrainer. Als je aangeeft dat je iets extra wilt oefenen is dit ook geen probleem.

Ik vond mijn nederlandse cursus zeer goed. Inge was een attentief en actief trainer. De les stijl van Inge was heel leerzaam en behulpzaam.

Een fijne leerzame cursus heb ik mogen genieten met Christiane. De eerste twee weken was algemene kennis en inventariseren waar onze behoefte met name ligt. Naar mate de weken vorderde gingen we steeds dieper in op ons metier in over producten en vakjargon.

hoog niveau van lesgeven, veel interessante taken en mevrouw Magda die de lessen aanpast aan een zeer diverse groep. De cursus was absoluut te kort en er hadden minder mensen kunnen zijn, dat is het enige nadeel..

I really loved the personal conection we had with Yvone. Teaching language is not only the grammar but also the language context and various dimentions of using sentences to describe the outside world. Thanks to Yvone having a real live conversations and helping me to describe my perception of life in dutch, I learned much more then I could imagine I will.

Wil je persoonlijk advies? Vul het formulier in!

Heb je praktische of inhoudelijke vragen over een training? Of weet je nog niet precies welke training het beste past bij jou en jouw leerdoelen?

Laat hier je vraag achter.

Een van onze projectmanagers zal binnen één werkdag vrijblijvend contact met je opnemen.
Liever direct met ons in contact? Bel 033-4650420 of mail naar info at detaaltrainer dot nl.

Velden met * zijn verplicht

Marlies

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN

Nadia

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN

Cindy

PROJECTMANAGER TAALTRAININGEN

Isabella

Projectmanager Taaltrainingen