Valerie Thompson

Taaltrainer Engels

Mijn naam is Valerie Thompson en ik ben geboren en getogen in Californië in de  in de Verenigde Staten. Een paar jaar na de middelbare school ben ik in Nederland beland en daarna nooit meer weggegaan. Ik heb Nederlands geleerd en vervolgens  de opleiding Voedingskunde en Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam voltooid.

Na het krijgen van twee kinderen (meisjes) ben ik van richting veranderd. In 2003 heb ik de CELTA (Certifcate in English Language Teaching to Adults)  opleiding gevolgd. Toen werd ik verliefd op het lesgeven, en kort daarna ben ik begonnen om trainingen Engels in het bedrijfsleven te geven. Later heb ik een certificaat English Phonetics aan de University College London behaald. Hierdoor kan ik mijn cursisten helpen met de uitspraak, met name de klemtoon van Engelse woorden.

Aanpak

In mijn lange carrière als taaltrainer Engels heb ik een trainingsstijl ontwikkeld die flexibel is en afgestemd is op de individuele behoeften. Bij het ontwikkelen van een trainingsprogramma houd ik rekening met de unieke ervaringen van elk van mijn cursisten, (waaronder hun achtergrond, opleiding, interesses) en wat hun verwachtingen en doelstellingen zijn voor het volgen van een training Engels.

Naast professioneel onderlegd te zijn vind ik het belangrijk om naar mijn intuïtie te luisteren tijdens een taaltraining. Ik probeer mijn cursisten het zelfvertrouwen te geven om Engels te spreken in een sociale omgeving, tijdens een vergadering, aan de telefoon of zelfs op vakantie. Verder train ik mijn cursisten in cultureel en sociaal aanvaardbaar gedrag in de Verenigde Staten, Canada, en het Verenigd Koninkrijk.

Referenties

Mijn cursisten zijn o.a. Fortune 500 entrepreneurs, ingenieurs, studenten, bankiers, accountants,, fabrieksarbeiders, medisch personeel, entertainers en zangers.  Ik heb o.a. gewerkt met Karin Bruers (cabaretiere), Lisa Kezer (zangeres), DMG, Stolp & KAB adviseurs en accountants, Polygon group en Connection Company. 

Valerie Thompson geeft trainingen Engels in Midden-Nederland. Heb je interesse in een taaltraining Engels, gegeven door Valerie, voor jezelf of voor je medewerker(s)? Neem dan contact met ons op.

Valerie Thompson

Korte biografie

actief in regio
deze talen

Ik probeer mijn cursisten het zelfvertrouwen te geven om Engels te spreken in een sociale omgeving, tijdens een vergadering, aan de telefoon of zelfs op vakantie.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het best bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe we een training organiseren? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten voor jou en jouw collega’s? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.