Stanny Roodselaar

Taaltrainer Engels en Nederlands (NT1 en NT2)

Mijn naam is Stanny Roodselaar en ik ben geboren en getogen in Gemert, een dorp in de gemeente Gemert-Bakel in de provincie Noord-Brabant, gelegen in de Peelrand. Ik heb twee opleidingen gevolgd. Via het Sint Lucas in Boxtel ben ik naar de kunstacademie Artibus in Utrecht gegaan om theatervormgever te worden. Vervolgens heb ik een opleiding gevolgd ITV Hogeschool – Engels in Utrecht. Op dit moment ben ik niet alleen in mijn eigen bedrijfje dessinontwerper en productvormgever maar werk ik ook als zelfstandig taaltrainer Engels en Nederlands. Daarnaast ben ik actief voor de stichting Lotus Child Education. Deze stichting heb ik met mijn man opgericht om de kinderen van het Lotus Children’s Centre in Mongolië een geschikte en bij hen passende educatie te kunnen bieden. Educatie is een duurzame vorm van investering.

Aanpak

Mijn werkwijze is gebaseerd op de ervaring die ik als taaltrainer heb opgedaan in het buitenland, zowel in Thailand als in Mongolië. Daar heb ik les gegeven op scholen en instituten aan leerlingen vanaf 5 tot en met 50 jaar. Mijn lessen zijn speels en zoveel mogelijk op maat. Dit omdat het belangrijk is om naar de mens te kijken. Mijn theaterervaring (theater maken bij een gezelschap voor jeugd en jongeren) is hierbij van invloed tijdens de lessen. Het leren van een taal, het leren in het algemeen, is voor mij gebaseerd op het geven en ontwikkelen van zelfvertrouwen en begrip. Lichaamstaal is hier een belangrijk aspect bij. Een taal voelen en ervaren is van groot belang om een taal te leren. Ik hou van mijn werk!

Referentie

Ik heb taaltrainingen verzorgd voor verschillende doelgroepen: voor diverse bedrijven, zowel individueel als in groepen. Op hoog niveau, maar ook voor laag niveau groepen.

Stanny Roodselaar geeft taaltrainingen Engels en Nederlands in Noord-Brabant. Heb je interesse in een taaltraining Engels of Nederlands voor jezelf of voor je medewerker(s) of collega(‘s), gegeven door Stanny? Neem dan contact met ons op.

Stanny Roodselaar

Korte biografie

specialisatie

Zakelijk, algemeen, technische taaltrainingen en conversatietraining op verschillende niveaus

actief in regio
deze talen

Mijn lessen zijn speels en zoveel mogelijk op maat. Dit omdat het belangrijk is om naar de mens te kijken.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het best bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe we een training organiseren? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten voor jou en jouw collega’s? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.