Sandy Meyjes

Taaltrainer Nederlands

Mijn naam is Sandy Posthumus Meyjes en ik ben gespecialiseerd in Nederlands als tweede taal (Nt2). Ik geef al jarenlang les aan mensen van allerlei taal- en opleidingsniveaus. Ik ben ook opleider van docenten Nt2.  Mijn lesstof pas ik zoveel mogelijk aan op de situatie van de studenten. Ik lever maatwerken zorg dat de studenten wat zij leren in de praktijk gebruiken. Mijn aanpak is gebaseerd op een gedegen theoretische kennis van de taal en didactiek en mijn lessen zijn speels en actief.

Sandy Meyjes geeft trainingen Nederlands (NT2) in de regio Midden Nederland. Heb je interesse in een training Nederlands voor jezelf of voor je medewerker(s), gegeven door Sandy? Neem dan contact met ons op.

Sandy Meyjes

Korte biografie

actief in regio
deze talen

Mijn aanpak is gebaseerd op een gedegen theoretische kennis van de taal en didactiek en mijn lessen zijn speels en actief.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het best bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe we een training organiseren? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten voor jou en jouw collega’s? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.