Ross Ford

Taaltrainer Engels

Hello English lovers! Mijn naam is Ross Ford en ik ben docent Engels bij De Taaltrainer. Ik kom oorspronkelijk uit de West Midlands in de UK. Voordat ik docent Engels werd, ben ik afgestudeerd in Leisure and Tourism. Daarna heb ik als sportcoach in Zuid-Afrika gewerkt en in de UK als professioneel sportontwikkelaar. Na deze avonturen ben ik lang werkzaam geweest in de PR en Marketing voor o.a. een nationale stichting, lokale gemeente en bij een Amerikaans bloemenzaadbedrijf. 

Aanpak

Tegenwoordig vind ik het extreem leuk om mensen te helpen om hun Engels niveau hoger te brengen! Ik geef groepsles, privéles, incompany of in het klaslokaal. De afgelopen tijd heb ik rond Almere en Amsterdam bij bedrijven gewerkt en heb ik op maat gemaakte lessen ontwikkeld voor elke nieuwe training.

Ross Ford geeft trainingen Engels in Midden-Nederland en in de Randstad. Heb je interesse in een taaltraining Engels, gegeven door Ross, voor jezelf of voor je medewerker(s)? Neem dan contact met ons op.

Ross Ford

Korte biografie

actief in regio
deze talen

Tegenwoordig vind ik het extreem leuk om mensen te helpen om hun Engels niveau omhoog te brengen!

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het beste bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe een training georganiseerd wordt? Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.