Rob Gainey

Taaltrainer Engels

Mijn naam is Rob Gainey en ik kom oorspronkelijk uit Portsmouth in het zuiden van Engeland. Ik heb Geschiedenis gestuurd in Canterbury en daar mijn Master behaald. In 2016 ben ik verhuisd naar Nederland. Toen ik hier kwam besloot ik om een TEFL (Teaching English as a Foreign Langauge) opleiding te gaan volgen zodat ik trainingen Engels zou kunnen geven, iets wat ik al heel lang wilde.

Ik heb een passie voor taal en ik vind het leuk om zowel Engels te doceren als zelf nieuwe talen te leren. Ik heb dan ook zelf het leerproces, de moeilijkheden, maar vooral ook het plezier ervaren. Dit helpt mij om mijn cursisten beter te begrijpen. Ik krijg energie wanneer hun vaardigheden verbeteren en hun zelfvertrouwen groeit. Ik vind het ook belangrijk om ze tools te geven om zich verder te kunnen blijven ontwikkelen tijdens en na afloop van de training.

Aanpak

Ik doe alles wat ik kan om mijn cursisten aan te moedigen en te inspireren. Mijn doel is dat zij aan het einde van de training net zoveel passie hebben voor de Engelse taal als ik. Dit betekent dat mijn focus helemaal op de behoeften van mijn cursisten is gericht. Dus geen les is hetzelfde!

Ik vind het essentieel dat cursisten de taal gebruiken (vooral spreken) tijdens de les. En het maakt dan niet uit wat het onderwerp van het gesprek is, jouw mening en jouw uitleg zijn daarbij heel belangrijk. Dus als je een training bij mij volgt, kan je vaak de vraag ‘waarom?’ verwachten. Dit helpt om je woordenschat uit te breiden, je grammatica te verbeteren en je spreekvaardigheid te versterken. Ik bied een veilige leeromgeving waar fouten gemaakt mogen worden, met persoonlijk advies en een flinke dosis humor.

Referenties

Ik heb de afgelopen jaren trainingen verzorgd voor o.a. de Rabobank, DHL, Nutreco, het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Douwe Egberts en Thinkwise Software.

Rob Gainey traint in Midden-Nederland en verzorgt taaltrainingen Engels. Heb je interesse in een taaltraining Engels, gegeven door Rob, voor jezelf of voor je medewerker(s)? Neem dan contact met ons op.

Rob Gainey

Korte biografie

specialisatie

Zakelijk Engels, e-mailen, telefoneren en presenteren, Interculturele Communicatie, Engels voor IT professionals, examenvoorbereiding (academisch en zakelijk)

actief in regio
deze talen

Mijn doel is dat zij aan het einde van de training net zoveel passie hebben voor de Engelse taal als ik.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het beste bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe een training georganiseerd wordt? Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.