Pernille Poulsen

Taaltrainer Engels

Mijn naam is Pernille Poulsen. Ik ben geboren in Nederland maar ik ben opgegroeid in Yorkshire, Noord Engeland. Na mijn studie aan UCL (University College London) en Kopenhagen Universiteit ben ik terug verhuisd naar Nederland waar ik nu al langer dan 20 jaar met mijn man en dochter woon. Mijn naam is Deens, die heb ik gekregen van mijn Deense vader, maar Engels is mijn moederstaal.

Aanpak

Elke cursist maakt een eigen reis wat betreft hun Engelse taal. Met maatwerk is het mogelijk de juiste aanpak te kiezen die past bij een groep of individu. Beter Engels leren heeft te maken met juiste grammatica en vocabulaire kunnen gebruiken in een bepaalde context. Bij het verdiepen in de zakelijke wereld van mijn cursisten, kan ik ze helpen met relevant taalgebruik.

Soms is het ook nodig om andere zaken aan te pakken zoals de uitspraak te verbeteren, zelfvertrouwen op te bouwen en perfectionisme los te laten. Ook kan ik de training inrichten op bepaalde skills zoals presenteren, interviews geven, onderhandelen of notaties schrijven.

Mijn grootste wens voor mijn cursisten is dat ze kunnen genieten van het Engels spreken tijdens onze lessen en ook op hun werk. Samen spreek ik met mijn cursisten realistische doelen af en zorg ik ervoor dat ze verder kunnen op hun Engelse reis door meer vloeiend Engels te spreken of te schrijven.

Referenties

Met een achtergrond in internationale Business Administration, Verkoop en Project Management binnen IT en een Financiële opleiding, heb ik een goed idee van de business wereld. Als freelance docent Engels werk ik nu vooral als Business English docent en ik heb ervaring met allerlei niveaus en functies.

Met heel veel plezier werk ik samen met mijn collega’s bij de Taaltrainer om de beste maatwerk trainingen te kunnen geven. Ik werk ook met andere opdrachtgevers: ik geef lees op de Universiteit van Wageningen en op de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daar specialiseer ik in Presentation en Performance en Speaking en Pronunciation. Ik heb met veel cursisten gewerkt met uitspraakproblemen in Engels.

Pernille Poulsen geeft trainingen Engels in Midden-Nederland en verzorgt ook online trainingen. Heb je interesse in een training Engels, gegeven door Pernille, voor jezelf of voor je medewerker(s)? Neem dan contact met ons op.

Pernille Poulsen

Korte biografie

specialisatie

Spreken en uitspraak

actief in regio
deze talen

Mijn grootste wens voor mijn cursisten is dat ze kunnen genieten van het Engels spreken tijdens onze lessen en ook op hun werk.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het beste bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe een training georganiseerd wordt? Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.