Paula Vrolijk

Taaltrainer Engels

Mijn naam is Paula Vrolijk en ik ben Nederlandse en Braziliaanse. Ik heb een Amerikaanse schoolopleiding gevolgd in Brazilië. Vervolgens studeerde ik Engels in het land van mijn ouders – Nederland. Na het afstuderen heb ik ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en bij een NGO. Nu ben ik trainer Business English.

Referenties

Ik ben werkzaam voor diverse zakelijke dienstverleners en industrieën, zoals financiële en juridische dienstverlening. Daarnaast ook voor diverse sectoren zoals farmacie, Telecommunicatie, IT, HR, retail, bouw, accountancy, woningbouw, verzekeringen, inkoop, verkoop, e-learning en consultancy.

Aanpak

Ik ben een enthousiast, betrokken, flexibel en behulpzaam persoon, en dat zien cursisten terug in mijn aanpak. Iedere training is op maat omdat ik maximaal wil inspelen op de leerwensen van de cursist. Ik houd ervan om mensen te helpen die weinig zelfvertrouwen voelen wanneer ze in het Engels moeten communiceren maar ook om mensen met een gevorderden kennis van het Engels verder te helpen met het verbeteren en professionaliseren van hun spreekvaardigheid. Een gevoel voor humor, het geven van gerichte feedback, actuele en branchegerichte materiaal en mensen de ruimte geven zijn elementen die in mijn trainingen aanwezig zijn.

Ik geef trainingen in midden Nederland en Amsterdam.

Paula Vrolijk traint in de regio Midden-Nederland en Amsterdam en verzorgt taaltrainingen Engels. Heb je interesse in een taaltraining Engels, gegeven door Paula, voor jezelf of voor je medewerker(s)? Neem dan contact met ons op.

Paula Vrolijk

Korte biografie

specialisatie

Business English, General English, Financial English, English for HR professionals, English for IT professionals, giving presentations, email writing, exam preparation (Academic and Business), confidence and fluency building, all levels

actief in regio
deze talen

Ik ben een enthousiast, betrokken, flexibel en behulpzaam persoon, en dat zien cursisten terug in mijn aanpak.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het best bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe we een training organiseren? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten voor jou en jouw collega’s? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.