Nur Gunduz

Taaltrainer Engels en Nederlands

Ik zal mij even kort voorstellen. Mijn naam is Nur Gunduz en sinds ik mijn CELTA kwalificatie (Cambridge University) heb behaald in 2015, werk ik als taaltrainer en verzorg ik o.a. Engelse en Nederlandse taallessen (als tweede taal).

Aanpak

Deze op maat gemaakte lessen geef ik aan studenten met verschillende achtergronden en doelen. Waar bij de een de voorkeur uitgaat naar het snel kunnen communiceren in het alledaagse leven, wil de ander duidelijk kunnen spreken op zakelijk niveau.

Wat de doelen ook zijn, ik houd altijd rekening met de leerstijl, het niveau, de moeilijkheden die worden ervaren maar ook de persoonlijke interesses van studenten. Mijn doel is om studenten op een fijne en dynamische manier te begeleiden naar een stadium waarin ze zelfstandig en op een effectieve en comfortabele manier kunnen communiceren in de taal die ze leren. En daarbij mag een beetje pret tijdens de lessen zeker ook niet ontbreken!

Referenties

Ik ben gespecialiseerd in zakelijke trainingen in Sales en Marketing, Management, Financiën, het schrijven van rapportages en Vergader & Presentatietechnieken Daarnaast verzorg ik ESP lessen (English for Specific Purposes) en lessen voor de luchtvaart, Aviation English (ICAO).

Nur Gunduz traint in de regio Oost-Nederland en verzorgt ook online trainingen. Heb je interesse in een taaltraining Nederlands of Engels, gegeven door Nur, voor jezelf of voor je medewerker(s)? Neem dan contact met ons op.

Nur Gunduz

Korte biografie

actief in regio
deze talen

Mijn doel is om studenten op een fijne en dynamische manier te begeleiden naar een stadium waarin ze zelfstandig en op een effectieve en comfortabele manier kunnen communiceren in de taal die ze leren.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het best bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe we een training organiseren? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten voor jou en jouw collega’s? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.