Nicola van den Bremer-Hornsby

Taaltrainer Engels

Mijn naam is Nicola van den Bremer-Hornsby. Ik geef Zakelijk Engels aan professionele individuen en groepen. Veelvoorkomende leerdoelen zijn de communicatie, het zelfvertrouwen en de helderheid van schrijven en spreken in internationaal zakelijke of academische omgeving verbeteren.

Ik ben een native speaker en heb uitgebreide ervaring als business-IT professional. Mijn brede en diverse sectorkennis omvat productie, onderwijs, olie en gas, gezondheid, verzekeringen, financiën, kunst (klassieke muziek en dans) en design.

Aanpak

Mijn praktische zakelijke kennis stelt mij in staat om klassieke taalmethodes tot leven te brengen. Hierdoor kunnen individuen relevant en persoonlijk leren.

Ik deel mijn zakelijke tips dan ook om het beste uit het Engels van mijn deelnemers te halen. Of het nu gaat om het vergroten van het zelfvertrouwen tijdens vergaderingen en presentaties of om het ontwikkelen en gebruiken van specifieke terminologie en grammatica.

Referenties

Ik ben gespecialiseerd in zakelijk Engels, grammatica in context, uitspraak en academische examenvoorbereiding (Cambridge en IELTS). Daarnaast ben ik bijzonder gepassioneerd en ervaren in het inzetten van TED Talks en National Geographic taaltraining-tools.

Nicola van den Bremer-Hornsby geeft trainingen Engels in Den Haag en omgeving. Heb je interesse in een taaltraining Engels, gegeven door Nicola, voor jezelf of voor je medewerker(s)? Neem dan contact met ons op.

Nicola van den Bremer-Hornsby

Korte biografie

specialisatie

Business English, Academic English, uitspraak, examentraining

actief in regio
deze talen

Mijn praktische zakelijke kennis stelt mij in staat om klassieke taalmethodes tot leven te brengen.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het best bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe we een training organiseren? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten voor jou en jouw collega’s? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.