Nicola van den Bremer-Hornsby

Taaltrainer Engels

Ik geef zakelijk Engels taalonderwijs aan professionele individuen en groepen die graag hun communicatie, zelfvertrouwen en helderheid van schrijven en spreken in internationaal zakelijke of academische omgeving willen verbeteren.

Ik ben een native speaker en heb uitgebreide ervaring als business-IT professional. Mijn brede en diverse sectorkennis omvat productie, onderwijs, olie en gas, gezondheid, verzekeringen, financiën, kunst (klassieke muziek en dans) en design.

Aanpak

Mijn praktische zakelijke kennis stelt mij in staat om klassieke taalmethodes tot leven te brengen, resulterend in relevant en persoonlijk leren voor individuen.

Ik deel mijn zakelijke tips om het beste uit het Engels van mijn deelnemers te halen. Of het nu gaat om het vergroten van het zelfvertrouwen tijdens vergaderingen en presentaties of om het ontwikkelen en gebruiken van specifieke terminologie en grammatica.

Referenties

Ik ben gespecialiseerd in zakelijk Engels, grammatica in context, uitspraak en academische examenvoorbereiding (Cambridge en IELTS). Daarnaast ben ik bijzonder gepassioneerd en ervaren in het inzetten van TED Talks en National Geographic taaltraining-tools.

Nicola van den Bremer-Hornsby

Korte biografie

specialisatie

Business English, Academic English, uitspraak, examentraining

actief in regio
deze talen

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het beste bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe een training georganiseerd wordt? Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.