Neil Cole

Taaltrainer Engels

Mijn naam is Neil Cole. Ik werk als fulltime trainer zakelijk Engels. Ik heb een diploma in politieke geschiedenis en een achtergrond in de tuinbouw, retail management en financiële diensten. Door mijn ervaring en brede kennis van diverse sectoren ben ik gewend om te werken in een multiculturele omgeving.

Ik ben geboren in Hampshire, Engeland, Hampshire. Daarna heb ik een aantal jaren in Frankrijk gewoond en gewerkt voordat ik met mijn gezin in Nederland kwam wonen.

Aanpak

Ik ben CELTA gekwalificeerd en ben gespecialiseerd in het geven van trainingen zakelijk Engels waarbij aspecten zoals vergaderen, presenteren, telefoneren en schrijven uitvoerig behandeld worden. Ik heb trainingen gegeven aan mensen uit verschillende sectoren waaronder mensen uit de bouw, uit het onderwijs, mensen met een logistieke functie, mensen uit de sportbranche en studenten van Hogeschool Utrecht.

Mijn aanpak is ontspannen en met humor help ik je vertrouwen te geven in het spreken van de Engelse taal. Mijn training is afgestemd op de specifieke behoefte en interesses van de student en gericht op functionele communicatie.

Door middel van humor en een ontspannen werkwijze help ik de cursist het vertrouwen te geven om Engels te spreken. De lessen zijn in de eerste plaats gericht op functionele communicatie afgestemd op de wensen, behoeften en interesses van de cursist.

Neil Cole traint in Amersfoort en omgeving en verzorgt taaltrainingen Engels. Heb je interesse in een taaltraining Engels, gegeven door Neil, voor jezelf of voor je medewerker(s)? Neem dan contact met ons op.

Neil Cole

Korte biografie

specialisatie

Zakelijk Engels, Business English, tentamenvoorbereiding, cultuur, communicatie- en schrijftrainingen

actief in regio
deze talen

Mijn aanpak is ontspannen en met humor help ik je vertrouwen te geven in het spreken van de Engelse taal.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het best bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe we een training organiseren? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten voor jou en jouw collega’s? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.