Muriel Schuermans

Taaltrainer Nederlands en Frans

Nadat ik jarenlang in de sales en marketing werkte in Londen en Amsterdam, ben ik in 2011 begonnen met Muriel Schuermans Trainingen. 

Door mijn tweetalige opvoeding en mijn ervaring in het buitenland, ben ik geboeid geraakt door cultuurverschillen en het belang van goede communicatie. Ik voel me bevoorrecht werk te doen dat me zo veel voldoening en plezier geeft.

Aanpak

Het is de perfecte manier om mijn ervaring in het bedrijfsleven te combineren met mijn liefde voor taal en zo mensen te helpen zelfbewust en effectief te communiceren in het Nederlands en Frans. 

Inmiddels heb ik honderden professionals getraind, zowel expats als Nederlanders die hun taalvaardigheden willen verbeteren. 

Muriel Schuermans geeft trainingen in de Randstad. Zou je zelf een training Nederlands bij Muriel willen volgen of zoek je een training voor je medewerker(s) of collega(‘s)? Neem dan contact met ons op.

Muriel Schuermans

Korte biografie

actief in regio
deze talen

Ik voel me bevoorrecht werk te doen dat me zo veel voldoening en plezier geeft.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het best bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe we een training organiseren? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten voor jou en jouw collega’s? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.