Michelle Boughton-Smith

Taaltrainer Engels

Mijn naam is Michelle Boughton-Smith. Ik ben opgegroeid in Essex in Engeland voordat ik verhuisde naar Portsmouth om bedrijfseconomie te studeren. Na mijn afstuderen verhuisde ik naar Londen waar ik voor verschillende bedrijven in de sales, marketing en PR werkte.

Op mijn 26e besloot ik dat er meer moest zijn dan werken en daarom ging ik een jaar ‘backpacken’ door Australië. Na terugkomst in Engeland vertrok ik voor een vakantie naar Nederland. Die vakantie duurt al aardig wat jaren…

Aanpak

Het werken met mensen vind ik geweldig. Ik neem de behoeftes van mijn cursisten als uitgangspunt en hun dagelijkse praktijk is de inspiratiebron. Ik geloof dat taaltrainingen het meeste resultaat opleveren, en het leukst zijn, als cursussen op maat gemaakt worden en aangepast aan de individuele wensen en situaties van mijn cursisten. In mijn trainingen maak gebruik van het materiaal van de cursisten en dat van het bedrijf. Mijn flexibiliteit en mijn talent om iedere individuele cursist juist dát aan te reiken wat hij of zij nodig heeft om vaardiger te worden, zorgen ervoor dat mijn cursisten met meer zelfvertrouwen en tools naar huis gaan. Hierdoor blijven ze zich ook na afloop van de training nog ontwikkelen.

Referenties

In Nederland volgde ik een TEFL (Teaching English as a Foreign Language) opleiding en sindsdien heb ik trainingen zakelijk Engels gegeven op freelance basis, voor bedrijven als Akzo Nobel, Content, RTL, ABN Amro, Leaseplan en ING. Ik heb lesgegeven op eigenlijk alle taal –en opleidingsniveaus, in veel verschillende branches en aan mensen met allerlei functies. Ik ben door mijn jarenlange ervaring als trainer een echte all-rounder, maar tevens specialist in financieel Engels, Engels voor sales en marketing functies, Engels voor HRM en Engels voor de media (tv).

Michelle Boughton-Smith geeft trainingen Engels in Midden-Nederland en in de Randstad. Heb je interesse in een taaltraining Engels, gegeven door Michelle, voor jezelf of voor je medewerker(s)? Neem dan contact met ons op.

Meer van Michelle Boughton-Smith:

Michelle Boughton-Smith, Taaltrainer Engels, De Taaltrainer
Michelle Boughton-Smith

Korte biografie

specialisatie

Engels voor marketing- en salesmedewerkers, Engels voor HR, Financieel Engels, hogeropgeleiden, zakelijke vaardigheden als telefoneren, presenteren, e-mailen, vergaderen

actief in regio
deze talen

Ik neem de behoeftes van mijn cursisten als uitgangspunt en hun dagelijkse praktijk is de inspiratiebron.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het best bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe we een training organiseren? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten voor jou en jouw collega’s? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.