Maryse Imbault

Taaltrainer Frans

Mijn naam is Maryse Imbault. Ik ben opgegroeid in Frankrijk en daarna naar Nederland verhuisd. Na het behalen van mijn gymnasiumdiploma heb ik HEAO Bedrijfskunde in Frankrijk gestudeerd met in het 3e jaar P&O als specialisatie. Ik heb gewerkt als projectmanager, opleidingsmanager en personeelsmanager in verschillende branches. Ik ben taaltrainer Frans en doe dit met ontzettend veel plezier. Het trainen van mensen uit verschillende sectoren en met verschillende achtergronden zorgt ervoor dat ik altijd bij leer en creatief blijf in het opzetten van een lesprogramma.

Aanpak

Dankzij mijn achtergrond en ervaring in verschillende branches kan ik me goed inleven in de cursist. Mijn aanpak is pragmatisch en persoonlijk. Dankzij een zeer uitgebreide intake kan ik een persoonlijk plan van aanpak maken waar de doelen en wensen van de cursist centraal staan. Ik richt mij tijdens een training veel op de uitspraak en grammatica. Hoe formuleer je een goede vraag en hoe bouw je een juist antwoord?

Interactie vind ik erg belangrijk. Ik probeer mij als trainer te verplaatsen in de cursist en zijn functie.

Referenties

Ik heb in Nederland onder andere trainingen gegeven aan medewerkers van Defensie en van Buitenlandse Zaken. In Frankrijk heb ik voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken gewerkt en ben ik adviseur voor Buitenlandse Zaken geweest.

Mijn ervaring is gebouwd op de veelzijdigheid van trainingen voor commerciƫle instellingen en gouvernementele organisaties.

Maryse Imbault werkt voornamelijk in de regio Midden-Nederland. Wil je een training Frans bij Maryse volgen of zoek je een training Frans voor je medewerker(s) of collega(‘s)? Neem dan contact met ons op.

Maryse Imbault geeft taaltrainingen Frans bij de Taaltrainer
Maryse Imbault

Korte biografie

specialisatie

Zakelijk Frans, commercieel Frans, gouvernementeel Frans

actief in regio
deze talen

Dankzij mijn achtergrond en ervaring in verschillende branches kan ik me goed inleven in de cursist.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het beste bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe een training georganiseerd wordt? Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.