Marcelina Kwiatkowska

Taaltrainer Engels

Mijn naam is Marcelina Kwiatkowska. Ik ben in Canada opgegroeid. Sinds jonge leeftijd wilde ik al lerares/ trainer Engels worden. Dat wilde ik na mijn studies ook zien te combineren met mijn terugkeer naar Europa, aangezien ik hier geboren ben. Na mijn studie ben ik naar Europa gekomen en heb ik in Tsjechië, Polen en Nederland gewerkt.

Aanpak

Ik zorg ervoor dat mijn les is aangepast aan het niveau van de student. Daarnaast ook aan de persoonlijkheid van de student. Dit is vooral van belang om te beoordelen welke activiteiten ik ontplooi tijdens de les en hoe ik student(en) benader. Bij lessen aan meerdere studenten kijk ik naar de groepsdynamiek en pas ik me daarop aan. Wanneer ik zakelijk Engels geef, staan mijn lessen geheel in het teken van het werk van de student(en). Daarnaast zoek ik activiteiten en oefeningen uit die horen bij het dagelijkse werk van de student(en). Omdat ik ervaring heb met zowel hele jonge studenten, als met top-managers, ben ik flexibel in mijn aanpak en zorg ik dat iedere individuele student succesvol de cursus afrond.

Referenties

Behalve mijn bachelor Engels Literatuur van de Universiteit van Calgary (Canada), volgde ik de TEFL cursussen (Teaching English as a Foreign Language) voor zowel de algemene Engelse taal, als voor zakelijk Engels. Ik heb gewerkt als assistent docent voor de universiteit van Praag, als freelancer voor een project van de Europese Unie om Poolse ondernemers hun Engels te verbeteren. Tevens als docent Engels voor Intercollege Business School te Amsterdam en Utrecht, als trainer Engels voor European Language Centre te Amsterdam.

De afgelopen jaren werk ik als freelancer. Dit doe ik veelal in-company voor zowel groepen als individueel. Ik heb les gegeven aan studenten van alle leeftijden en niveaus. Van kinderen ter voorbereiding op de verhuizing naar het buitenland en de aansluiting op een internationale school ter plaatse, tot directeuren en advocaten van bedrijven zoals Randstad, Blackberry, Sena en het Pools Olympisch comité.

Marcelina Kwiatkowska geeft trainingen Engels in Midden-Nederland en in en rondom Amsterdam. Heb je interesse in een taaltraining Engels, gegeven door Marcelina, voor jezelf of voor je medewerker(s)? Neem dan contact met ons op.

Meer over Marcelina Kwiatkowska:

Marcelina Kwiatkowska

Korte biografie

specialisatie

Zakelijk Engels, Business English

actief in regio
deze talen

Ik heb ervaring met zowel hele jonge studenten, als met top-managers, waardoor ik flexibel ben in mijn aanpak.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het best bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe we een training organiseren? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten voor jou en jouw collega’s? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.