Máire O’Shea

Taaltrainer Engels

Mijn naam is Máire O’Shea en ik woon in Amersfoort. Ik heb een achtergrond in Educatie en Welzijn. In Ierland (mijn geboorteland) hield ik me bezig met:

  • Volwassen-educatie: trainingen Engels en reïntegratieprojecten
  • Tiener-educatie: trainingen Engels, kunst en cultuur
  • Kinder-educatie: kunst en dramaworkshops, onderwijs
  • Ouderen: kunstworkshops in ziekenhuis
  • Welzijn: cursussen Engels en kunst voor vluchtelingen.

Aanpak

Ik baseer mijn lessen op wat de cursist nodig heeft voor zijn of haar werk. We gebruiken dan ook veel verschillende bedrijfseigen materialen, handleidingen, rapporten, boeken, internet en zelfs muziek.

Ik vind het heerlijk in Nederland en werk hard aan het verbeteren van mijn Nederlands (en dat valt niet mee). Ik begrijp daarom goed hoe mijn cursisten zich voelen als ze hun taalvaardigheid aan het oefenen zijn.

Referenties

Sinds mijn verhuizing naar Nederland heb ik me vooral beziggehouden met het geven van Business Engels, algemeen Engels en gespecialiseerde workshops:

  • Juridisch Engels (Mazars, Bloem Bergman Bloem)
  • Functiespecifiek Engels (Senternoven, Mercer,NS, RVS, Unilever).
  • Presenteren in het Engels (AT Osborne, Tennet BV, Afas).
  • Telefoneren in het Engels (Conclusion, Springer).

Máire O’Shea geeft taaltrainingen Engels in Midden-Nederland, Noord-Nederland en in de Randstad. Heb je interesse in een taaltraining Engels, gegeven door Máire, voor jezelf of ook voor je medewerker(s)? Neem dan contact met ons op.

Meer over Máire O’Shea:

Máire O’Shea

Korte biografie

specialisatie

Business English, algemeen Engels, conversatielessen Engels, korte workshops rondom speciale thema’s of vaardigheden

actief in regio
deze talen

We gebruiken tijdens de lessen veel verschillende bedrijfseigen materialen, handleidingen, rapporten, boeken, internet en zelfs muziek.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het beste bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe een training georganiseerd wordt? Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.