Madeleine Rodriguez Startz

Taaltrainer Duits

Ik ben Madeleine Rodriguez Startz. Ik ben in Zwitserland geboren. Daarna ben ik in Spanje en Duitsland opgegroeid. Nu ben ik getrouwd met een Nederlandse en woon ik in Nederland!

Ik heb Spaanse en Duitse Taal en Letterkunde gestudeerd in Bonn, Berlijn, Sevilla en Madrid. Sinds mijn studietijd geef ik taaltrainingen, zowel aan volwassenen als ook aan leerlingen op een middelbare school.

Een taal is de sleutel voor nieuwe mogelijkheden en nieuwe culturen. En een taal leer je het beste met alle zintuigen en deze aanpak probeer ik in mijn lessen ook over te brengen. Altijd ben ik me ervan bewust geweest dat taal ook een uitdrukking is van een mentaliteit. Er zijn woorden zoals de Duitse “Gemütlichkeit”, die je alleen kunt begrijpen als je in een koude winter gezellig bij kaarslicht aan de openhaard zit.

Aanpak

Mijn methodes zijn erop gericht de participatie van de deelnemers te activeren, om hun zelfvertrouwen te versterken. In het bijzonder vervolg ik het doel om de vaardigheden en competenties van de deelnemers in het proces in te brengen. Mijn aanpak is heel praktijkgericht, met veel voorbeelden. Ik ben ervan overtuigd, dat men met enthousiasme veel kan bereiken en zijn leerdoelen goed kan realiseren.

Madeleine Rodriguez Startz traint in Midden-Nederland en verzorgt zowel taaltrainingen Duits als Spaans. Heb je interesse in een taaltraining, gegeven door Madeleine, voor jezelf of voor je medewerker(s)? Neem dan contact met ons op.

Madeleine Rodriguez Startz

Korte biografie

specialisatie

Algemeen Duits en Spaans, zakelijk Duits en Spaans, conversatieles, trainingen Duitse en Spaanse taal en cultuur.

actief in regio
deze talen

Mijn methodes zijn erop gericht de participatie van de deelnemers te activeren, om hun zelfvertrouwen te versterken.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het beste bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe een training georganiseerd wordt? Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.