Lorna Verling

Taaltrainer Engels

Hoi! Ik ben Lorna Verling. Geboren en getogen in Cork, te Ierland. Op mijn 21e besloot ik om in Nederland te gaan wonen en werken voor het avontuur. Na een aantal jaren in de horeca en in de bedrijfswereld te hebben gewerkt, ben ik in 2006 naar Praag gegaan om daar mijn TEFL-opleiding (Teaching English as a Foreign Language) te volgen. Sinds januari 2007, heb ik als freelance taaltrainer/vertaalster Engels gewerkt en heb vanaf die tijd vooral Trainingen- en Workshops-op-maat verzorgd voor een breed scala aan bedrijven en individuele cursisten, zowel in Nederland als in het buitenland.

Ik woon sinds 2016 in Spanje, eerst op het eiland van Mallorca en tegenwoordig in de regio Alicante.

Aanpak

Go with the flow! Ontspanning is voor mij de kern van de trainingen die ik voor mijn cursisten verzorg. Als iedereen zich op hun gemak voelt, loopt het allemaal een stukje fijner en kan er veel meer bereikt worden samen. Tijdens de les is dus alles bespreekbaar. Dat zorgt ervoor dat ik beter in staat ben om het juiste lesmateriaal aan te bieden voor hetgeen men wil bereiken. Ook kan dat betekenen dat de gespreksonderwerpen heel divers kunnen zijn, wat leuk is voor alle deelnemers om met elkaar te delen. Samen zorgen wij ervoor dat bij afloop van de training, de cursist duidelijk meer zelfverzekerd en vaardig is in de Engelse taal.

Naast een diversiteit aan doelgerichte lesmaterialen, gebruiken we vaak ook voorbeelden in de les die op de praktijk zijn gericht. Hierdoor krijgen cursisten eerder het gevoel dat ze er gelijk iets mee kan na afloop van de les.

Ik verzorg trainingen en workshops vooral online of in de regio Alicante (Spanje).

Referenties

In de loop der jaren (sinds 2007) heb ik voor een diversiteit aan bedrijven gewerkt als freelance taaltrainer/vertaalster. Ik heb trainingen verzorgt voor onder andere: MOL Logistics, Provincie Brabant, Gemeente Eindhoven en Gemeente Bladel, Kwantum Nederland, Fuji Film, IND, ASML, Rabobank, KPN, Van Oord, Fluke, Mapei, De Efteling, Heesen Yachts, Klaruw, Bechtle en talloze anderen.

Behalve Zakelijk Engels (voor In- en Verkoop/Marketing/Secretaressen/Asistenten/Receptionisten/Balie medewerkers), en Engels voor de Bouw, Transport, Logistiek e.d., geef ik ook Engelse les aan particulieren die gefocust zijn op bijvoorbeeld Horeca/Vakantie/Algemeen Engels, Solliciteren in het Engels, Communicatie- en Schrijftraining, of gewoon op het gebied van Culturele Inzichten, ter voorbereiding op CEF/IELTS/TOEFL tentamens, visum aanvragen, wonen/werken in Nederland of in het buitenland.

Will je meer weten? Just ask!

Lorna Verling geeft (online) taaltrainingen Engels. Ze geeft trainingen op alle niveaus en voor mensen van alle achtergronden en elk opleidingsniveau. Heb je interesse in een taaltraining Engels voor jezelf of voor je medewerker(s) of collega(‘s), gegeven door Lorna? Neem dan contact met ons op.

Lorna Verling

Korte biografie

actief in regio
deze talen

Go with the flow! Ontspanning is voor mij de kern van de trainingen die ik voor mijn cursisten verzorg. Als iedereen zich op hun gemak voelt, loopt het allemaal een stukje fijner en kan er veel meer bereikt worden samen.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het best bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe we een training organiseren? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten voor jou en jouw collega’s? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.