Liz van der Louw

Taaltrainer Engels

Mijn naam is Liz van der Louw en ik woon in Steenbergen, Noord-Brabant. Ik ben opgegroeid in Engeland en daar heb ik rechtswetenschappen gestudeerd. Ik ben afgestudeerd en heb daarna bijna 5 jaar in Engeland gewerkt als advocaat. In 2004 ben ik vertrokken naar Nederland met mijn Nederlandse man en pasgeboren baby om een nieuw leven te starten. Na vele jaren en een tweede kind, ben ik nog steeds in Nederland.

Aanpak

Leren doe je met plezier. Dat is het beginpunt van mijn lessen. De sfeer moet relaxt en veilig zijn, dan leer je meer, je durft meer en je zoekt je grenzen op. Ik neem vooral de tijd om de student en zijn/haar werk te leren kennen. Waarmee heb je hulp nodig? Wat vind je moeilijk? Wat kan je al, en wat vraagt eigenlijk te veel energie van je? Ik maak een analyse van je valkuilen en je sterke punten en tijdens de lessen gaan we samen aan de slag. Ik vind het heel belangrijk om positieve stappen te zetten door te ontdekken hoe ik jouw kennis kan opbouwen.

Referenties

Voordat ik naar Nederland vertrok heb ik een TEFL (Teaching English as a Foreign Language) kwalificatie behaald. Sinds 2005 geef ik incompanytrainingen Engels in allerlei sectoren, op alle niveaus en voor uiteenlopende functies. Mijn specialisatie is uiteraard juridisch Engels, maar ik voel me ook erg thuis in de agrarische sector (ik kom oorspronkelijk uit een familie van boeren). In de afgelopen jaren heb ik daarnaast les gegeven aan bankmedewerkers, uitvinders, nonnen, ingenieurs en HR medewerkers. Geen uitdaging is mij te groot!

Liz van der Louw traint in Zuidwest Nederland en Rotterdam en verzorgt taaltrainingen Engels. Heb je interesse in een taaltraining Engels, gegeven door Liz, voor jezelf of voor je medewerker(s)? Neem dan contact met ons op.

Liz van der Louw

Korte biografie

specialisatie

Juridisch Engels, agrarisch Engels, financieel Engels, Engels voor HR, Business English

actief in regio
deze talen

Ik vind het heel belangrijk om positieve stappen te zetten door te ontdekken hoe ik jouw kennis kan opbouwen.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het beste bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe een training georganiseerd wordt? Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.