Katrin Ivarsson

Taaltrainer Engels

Ik ben Katrin Ivarsson, geboren in Zweden, en in 1989 via IKEA naar Nederland gekomen. Vanaf 2009 geef ik Engels omdat Engels niet alleen een fantastische taal is, maar ook een wereldtaal is die steeds belangrijker wordt. Ik ben gespecialiseerd in taaltrainingen op maat aan bedrijven. Daarnaast geef ik BEC (B2/C1), FCE en CAE. Tot slot heb ik de certificaten om examens af te nemen.

Aanpak

Mijn taalgevoel en uitgebreide ervaring maken mij een goede trainer. Ook is humor voor mij een heel belangrijk deel van het leerproces. Humour makes us think – it creates a relaxed environment where instructors and students contribute to learning.

Katrin Ivarsson traint in Midden-Nederland en verzorgt ook online taaltrainingen Engels. Heb je interesse in een taaltraining Engels, gegeven door Katrin, voor jezelf of voor je medewerker(s)? Neem dan contact met ons op.

Katrin Ivarsson

Korte biografie

actief in regio
deze talen

Humour makes us think – it creates a relaxed environment where instructors and students contribute to learning.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het best bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe we een training organiseren? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten voor jou en jouw collega’s? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.