Kathy Harris

Taaltrainer Engels

Mijn naam is Kathy Harris. Ik ben in Australië geboren maar ik heb het grootste gedeelte van mijn leven buiten Australië doorgebracht. Ik heb in 4 landen  gewoond en gewerkt en meer dan 30 landen bezocht. Reizen en omgaan met mensen van verschillende culturen vind ik geweldig. Ik heb in het verleden gewerkt als alfabetiseringsdocent en als trainer Engels en Interculturele Communicatie.

Aanpak

Ik ben een enthousiaste trainer die graag aanmoedigt, complimenteert en uitdaagt. Veel cursisten hebben weinig zelfvertrouwen als ze Engels spreken, dus ik vind het belangrijk om aan het zelfvertrouwen te werken en om de kennis boven water te halen die er vaak al is. Door goed naar mijn cursisten te luisteren en ze goed te leren kennen, kan ik interessant lesmateriaal uitzoeken dat optimaal aansluit bij de leerdoelen en werksituatie.

Mijn technische kennis van de Engelse grammatica en uitspraak is grondig. Ik moedig cursisten aan om hard te werken, om grammaticaal correct te formuleren en om zo authentiek mogelijk te klinken. Aan de andere kant geloof ik dat taal vooral gaat over wederzijds begrip, wat maakt dat mijn aanpak communicatief is en gefocust op praktische toepasbaarheid.

Referenties

Aan universiteiten in Australië heb ik Engels gedoceerd en vervolgens aan de Universiteit in Donetk, in de Ukraïne. Sinds mijn verhuizing naar Nederland heb ik vooral getraind op het vlak van interculturele communicatie, teambuilding, conflictoplossing en taalverwerving Engels.

Sinds januari 2018 geef ik weer full-time trainingen Engels aan zowel individuele cursisten als groepen, op het gebied van Business Engels, algemeen Engels, expat-voorbereiding en examenvoorbereiding (IELTS). Ik heb trainingen gegeven bij bedrijven als A.S. Watson, Vandermoortele, Dimension Data, de Universiteit van Groningen, Tree-O-Logic and Friesland Campina. Het is altijd een leuke uitdaging om mijn lessen op maat te maken voor elk bedrijf.

Kathy Harris traint in de regio’s Midden, Oost, Noord-Nederland en verzorgt taaltrainingen Engels. Heb je interesse in een taaltraining Engels, gegeven door Kathy, voor jezelf of voor je medewerker(s)? Neem dan contact met ons op.

Kathy Harris

Korte biografie

specialisatie

Conversatie Engels, zakelijk Engels, interculturele communicatie, examentraining (IELTS)

actief in regio
deze talen

Door goed naar mijn cursisten te luisteren en ze goed te leren kennen, kan ik interessant lesmateriaal uitzoeken dat optimaal aansluit bij de leerdoelen en werksituatie.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het best bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe we een training organiseren? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten voor jou en jouw collega’s? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.