Karin Sanders

Taaltrainer Engels

Mijn naam is Karin Sanders en ik ben Nederlandse. Ik heb Engels gestudeerd en na het afronden van mijn scriptie in Engeland, heb ik vier jaar in Engeland gewoond. In die periode heb ik Engels gegeven aan middelbare scholen. In de zomer gaf ik TEFL cursussen (Teaching English as a Foreign Language) aan buitenlandse studenten.

Reizen, talen en andere culturen hebben me altijd geboeid en toen me de kans werd geboden om een aantal jaren in Italiƫ te gaan wonen heb ik die met veel plezier aangenomen en heb vervolgens de Italiaanse taal, keuken en cultuur leren kennen.
Naast het Engels geven aan middelbare scholen startte ik hier ook met het ontwikkelen en geven van in-company taaltrainingen Engels. Ik merkte dat ik het leuk vond om met zoveel verschillende professionals te werken en besloot me op deze markt te gaan richten. Ik heb me weer in Nederland gevestigd en inmiddels heb ik nu al ruime ervaring met het geven van in-company taaltrainingen Engels. In het trainen is het voor mij een uitdaging om een groepsgevoel te creƫren in een ontspannen sfeer, waarin cursisten hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en elkaar kunnen stimuleren.

Aanpak

Als feedback van cursisten hoor ik vaak dat ik een enthousiaste en geduldige trainer ben die goed inspeelt op de obstakels tijdens het leerproces. Verder wordt er tijdens de training veel gelachen. Ik ervaar dat humor ondersteunend is in het leerproces en bovendien de concentratie verhoogt. Ik vind het enorm leuk om steeds weer een nieuwe cursus neer te zetten die inspeelt op de leerdoelen van de cursisten en om iedereen als individu te benaderen.

Met veel plezier geef ik les op alle taalniveaus aan allerlei klanten en bedrijven in een informele sfeer, maar met een ambitieuze stijl om het beste in iedere cursist naar boven te halen.

Referenties

Ik heb trainingen gegeven voor:

 • AKZO Nobel
 • IBM
 • Ministerie van Defensie
 • Nuon
 • Unilever
 • en vele andere bedrijven

Specialisaties

 • Engels voor marketing- en sales medewerkers.
 • Engels voor psychologische assessments.
 • Trainingen geven aan cursisten met weinig zelfvertrouwen of faalangst.
 • Zakelijk Engels op alle niveaus
 • Trainen van specifieke vaardigheden als presenteren, vergaderen, telefoneren, schrijven van e-mails en rapporten en onderhandelen.

Karin Sanders geeft trainingen Engels in Zuid-Nederland en Midden-Nederland. Heb je interesse in een taaltraining Engels, gegeven door Karin, voor jezelf of voor je medewerker(s)? Neem dan contact met ons op.

Meer over Karin Sanders:

Karin Sanders, Taaltrainer Engels, De Taaltrainer
Karin Sanders

Korte biografie

specialisatie

Zakelijk Engels op alle niveaus, Marketing en sales, psychologische assessments, faalangst of weinig zelfvertrouwen

actief in regio
deze talen

Als feedback van cursisten hoor ik vaak dat ik een enthousiaste en geduldige trainer ben die goed inspeelt op de obstakels tijdens het leerproces.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het beste bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe een training georganiseerd wordt? Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.