Julie Fillingham

Taaltrainer Engels

Mijn naam is Julie Fillingham, ik ben Britse en ik woon in Den Haag. Ik heb mijn CELTA (Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages) diploma in Amsterdam gehaald. Daarna ben ik begonnen met het geven van trainingen Business English.

Mijn achtergrond is uitgebreid en zakelijk. Eerst werkte ik een aantal jaren in de gezondheidszorg. In Engeland heb ik me daarna gespecialiseerd in Information Management en Technology. Ik werkte voor een aantal IT gezondheidsorganisaties in een ontwerp/design rol en later in Sales & Marketing functies. Bij het ontwikkelen en geven van maatwerktrainingen aan professionals maak ik dankbaar gebruik van mijn eigen business ervaring.

Ik ben een Cambridge Oral examinator en ben ik bekwaam in het onderwijzen en examineren van de CAE/CPE/BEC certificaten.

Aanpak

Business English, Engels voor Sales and Marketing, Financieel Engels, Technisch Engels, Presenteren in het Engels en Schrijfvaardigheid in het Engels zijn trainingen waar ik me erg in thuis voel. Ik geef deze trainingen aan cursisten op alle niveaus: van complete beginners (A1) tot vergevorderde cursisten (C2). De meeste affiniteit heb ik met zakelijke trainingen vanaf A2/B1 niveau, omdat ik dan mijn eigen business achtergrond goed kan benutten.

Het geven van taaltrainingen blijft voor mij een plezier en een uitdaging. Ik geniet ervan om professionals te helpen met het verbeteren van hun Engels zodat ze zich in een international werkomgeving effectiever en met meer zelfvertrouwen kunnen uitdrukken.

Referenties

In de loop der jaren heb ik trainingen verzorgd voor veel verschillende individuele cursisten en groepen, bij uiteenlopende internationale bedrijven: Shell, ING en diverse andere financiƫle instellingen, Keppel Verolme, Applus RTD, BCC. Ik heb ook bij een groot aantal overheidsinstanties in Den Haag getraind.

Julie Fillingham traint in de Randstad en dan met name Den Haag en omgeving. Ze geeft taaltrainingen Engels. Heb je interesse in een taaltraining Engels, gegeven door Julie, voor jezelf of voor je medewerker(s)? Neem dan contact met ons op.

Julie Fillingham

Korte biografie

specialisatie

Business English, Engels voor marketing- en salesmedewerkers, Engels voor IT, Financieel Engels

actief in regio
deze talen

Ik geniet ervan om professionals te helpen met het verbeteren van hun Engels zodat ze zich in een international werkomgeving effectiever en met meer zelfvertrouwen kunnen uitdrukken.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het beste bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe een training georganiseerd wordt? Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.