Jazz Sangha Osborne

Taaltrainer Engels

Mijn naam is Jazz Sangha Osborne en ik ben geboren en opgegroeid in de Midlands, Engeland. Op mijn 18e verhuisde ik naar Amsterdam om European Business te studeren. Na mijn afstuderen en vervolgstudie Spaans aan de Universiteit van Granada keerde ik naar Nederland terug om mijn carrière in IT procurement en procurement consultancy op te starten.

In de 25 jaar dat ik voor verschillende bedrijven en in verschillende culturen heb gewerkt, heb ik een passie ontwikkeld om anderen te helpen slagen in internationaal zakendoen.

Aanpak

Voordat we starten onderzoek ik welke gebieden van het Engels een uitdaging zijn voor de deelnemers. Vervolgens zet ik een programma op met activiteiten die het leren van de taal ondersteunen. We oefenen veel met ‘real life’ situaties zodat mijn cursisten snel meer zelfvertrouwen ontwikkelen.

Referenties

Tegenwoordig werk ik als gecertificeerd taaltrainer Business English. Het geeft zoveel voldoening om deelnemers te zien groeien in hun zelfvertrouwen! Naast algemeen zakelijk Engels voel ik me erg thuis in technisch Engels en Engels voor IT, procurement, assurantie/finance en marketing/sales.

Ik heb ook ervaring met het verzorgen van op maat gemaakte trainingen conversatie, rapporteren, e-mailen en interculturele communicatie (incl. ‘tact & diplomacy’).

Jazz Sangha Osborne traint in de regio’s Noord-Holland en Zuid-Holland en verzorgt taaltrainingen Engels. Heb je interesse in een taaltraining Engels, gegeven door Jazz, voor jezelf of voor je medewerker(s)? Neem dan contact met ons op.

Jazz Sangha Osborne

Korte biografie

specialisatie

Business, General & Technical English, Conversation & Fluency development, Report & email writing, Cultural Awareness & diplomacy, Specific English for Insurance, IT, Procurement & Marketing professionals

actief in regio
deze talen

We oefenen veel met ‘real life’ situaties zodat mijn cursisten snel meer zelfvertrouwen ontwikkelen.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het best bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe we een training organiseren? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten voor jou en jouw collega’s? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.