Harke Jan van der Meulen

Taaltrainer Nederlands

Mijn naam is Harke Jan van der Meulen en ik heb altijd iets met taal gehad. Ik heb Engelse taal- en letterkunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Inmiddels geef ik al meer dan 30 jaar Engelse en Nederlandse les. De laatste jaren richt ik mij met name op het Nederlands. Elke cursus is anders en elke cursist biedt nieuwe uitdagingen. Daardoor blijft het werk interessant.

Aanpak

Ik houd ervan om mijn cursisten te motiveren met inspirerende en interactieve opdrachten. Optimale communicatie staat in mijn lessen centraal. Ik kijk daarbij goed naar wat de cursisten nodig hebben. Ik heb ervaring in uiteenlopende vakgebieden, waardoor ik goed weet hoe ik vakspecifieke onderwerpen kan integreren in mijn lessen.

In mijn cursussen besteed ik niet alleen aandacht aan de taal, maar ook aan culturele aspecten. Cultuur en taal zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik doe dit dan ook met veel enthousiasme. Harke Jan geeft zijn cursisten graag iets extra’s mee.

Zoek je een breed georiënteerde, betrokken trainer? Harke Jan van der Meulen geeft online trainingen. Heb je interesse in een training Nederlands voor jezelf of voor je medewerker(s), gegeven door Harke Jan? Neem dan contact met ons op.

Harke Jan van der Meulen

Korte biografie

actief in regio
deze talen

In mijn cursussen besteed ik niet alleen aandacht aan de taal, maar ook aan culturele aspecten. Cultuur en taal zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het best bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe we een training organiseren? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten voor jou en jouw collega’s? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.