Femmy Duivenbode

Taaltrainer Nederlands (NT1 & NT2)

Ik ben Femmy Duivenbode, woonachtig te Amersfoort en opgegroeid in Amsterdam. Van jongs af aan was de Nederlandse taal mijn favoriete schoolvak en ook in mijn studententijd in Utrecht vond ik het leuk om hierin les te geven aan anderstaligen.

Als docent in het basisonderwijs heb ik in 2016 de switch gemaakt naar het volwassenenonderwijs. Sindsdien geef ik lessen NT1 en NT2. Ik hou van buiten sporten, muziek en muziek maken met mijn band.

Aanpak

Ik werk graag met mensen en vind het leuke van mijn vak dat ik mag werken met veel verschillende mensen afkomstig uit alle delen van de wereld! Het is mijn kracht om een prettige sfeer met humor en een knipoog te creëren. Het is belangrijk dat cursisten zich veilig voelen om zich te uiten in de nieuwe taal. Er wordt veel gesproken in mijn lessen.

Ook bied ik een leeromgeving met activerende werkvormen en aansprekende onderwerpen die aansluiten bij de cursist, het dagelijks leven en de actualiteiten. Met een goede methode als leidraad en gebruikmaking van bijvoorbeeld muziek, video’s, e-mails, krantenberichten, correspondentie, etc. wordt er veel geoefend met luisteren, schrijven, spreken en lezen. Zo kunnen de cursisten de taal op een motiverende en vlotte wijze leren.

Referenties

  • Applied Medical
  • NVA Integratiewerk
  • Danner & Danner
  • Bloom the Room
  • Defensie
  • Vivat

Femmy Duivenbode geeft trainingen Nederlands in Midden-Nederland en Gelderland. Heb je interesse in een taaltraining Nederlands, gegeven door Femmy, voor jezelf of voor je medewerker(s)? Neem dan contact met ons op.

Femmy Duivenbode

Korte biografie

specialisatie

Spreekvaardigheid, woordenschat activeren, zelfvertrouwen opbouwen, creatieve werkvormen

actief in regio
deze talen

Het is mijn kracht om een prettige sfeer met humor en een knipoog te creëren.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het beste bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe een training georganiseerd wordt? Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.