Elisenda Durany Llorens

Taaltrainer Spaans

Mijn naam is Elisenda Durany Llorens en ik kom uit Barcelona (Spanje). Naast dat ik tweetalig Spaans en Catalaans ben, spreek ik ook Engels, Nederlands, Italiaans en heb ik 4 jaar Russisch gestudeerd. De uitdaging om in een ander land te wonen en vind ik erg leuk. Sinds 2003 woon ik in Amsterdam, omdat ik het een heel bijzondere multiculturele stad vind.

Ik heb onderwijspsychologie gestudeerd aan de “Universidad Autónoma de Barcelona”. Ik was heel geïnteresseerd in het onderwijs en de rol van de docent, de leerling en de methoden in het leerproces. Na mijn universitaire studie heb ik 5 jaar als docente Engels gewerkt. Ik heb destijds veel workshops over methodologie voor Engels als tweede taal gevolgd. Daarna heb ik een opleiding gevolgd om Spaans aan buitenlanders te onderwijzen. In 1992 ben ik begonnen met Spaanse cursussen in een talenschool in Barcelona. Na 7 jaar lesgeven ben ik in dezelfde school trainer van de taaltrainers Spaans als tweede taal geworden.

Aanpak

Wat ik leuk vind aan mijn werk is mensen helpen bij het leren van een nieuwe taal en om de beste manier te zoeken om dit te doen. In mijn lessen gebruik ik de communicatieve methode. Ik help cursisten om vanaf de eerste les te communiceren in het Spaans. Ik gebruik thema’s die aansluiten bij de specifieke behoeftes en zakelijke context van de cursist. Daarnaast behandelen we de culturele aspecten verbonden met de gewoontes en manieren om zaken te doen. Ik gebruik altijd de meest recente trainingsmaterialen en authentiek materiaal gerelateerd aan de zakelijke omgeving van mijn cursisten. Mijn lessen zijn nooit hetzelfde en ik vind het ontzettend leuk om mijn lessen zelf samen te stellen.

Mijn cursisten noemen als sterke punten vaak mijn liefde voor het vak, mijn enthousiasme en de prettige sfeer in mijn les. Maar ook de praktische, dynamische en professionele aanpak, mijn flexibiliteit en de nuttige materialen voor hun werkomgeving. En tot slot mijn oprechte interesse in hun vooruitgang.

Referenties

Ik heb trainingen Spaans verzorgd in Spanje en Nederland voor o.a.:

  • Pricewaterhouse Coopers
  • ING
  • Heineken
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
  • IBM
  • Imation Europe
  • Instituut voor Energie (Europese Comissie)

Elisenda Durany Llorens geeft trainingen in de Randstad, Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland. Wil je zelf een training Spaans, gegevens door Elisenda Durany Llorens, volgen of zoek je een training Spaans voor je medewerker(s)? Neem dan contact met ons op.

Elisenda Durany Llorens, taaltrainer Spaans, De Taaltrainer, Trainersprofiel
Elisenda Durany Llorens

Korte biografie

specialisatie

Ik ben gespecialiseerd in het lesgeven van communicatief Spaans als vreemde taal

actief in regio
deze talen

Mijn cursisten noemen als sterke punten vaak mijn liefde voor het vak, mijn enthousiasme en de prettige sfeer in mijn les.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het beste bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe een training georganiseerd wordt? Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.