Edye Kasteel

Taaltrainer Engels en Frans

Ik heet Edye Kasteel en kom uit New York. Ik ben een echte taalliefhebber.  Ik geef trainingen in Engels en Frans. Ik ben op mijn 6de begonnen met Frans te leren op de basisschool in een speciaal pilot-programma. Ik droomde al vroeg van een baan in het onderwijs. Vandaar mijn studies: een Bachelors in psychologie en Frans van de State University of New York at Oswego en een Masters in Frans taal, cultuur en onderwijs van New York University.

Ik ben jong gestart met talen leren en dat heeft de toon gezet voor de rest van mijn leven.  Nu beheers ik 4 talen en ik ben bezig met de 5de en 6de. Ik heb in 4 landen gewoond en gewerkt, altijd in het onderwijs.

Aanpak

Ik ben zeer geïnteresseerd in mensen, in psychologie en in onderwijs. De feedback die ik van cursisten krijg is dat ik hen goed kan stimuleren, waarbij humor en plezier een belangrijke plaats hebben.  Ik hoor ook – met veel trots – dat ik enthousiast, creatief en zeer toegewijd ben, en ook dat ik een ambiance kan creëren waarin cursisten zich vertrouwd en veilig voelen om te leren.

Ik prepareer en organiseer mijn cursussen altijd naar de behoefte van de cursist en het bedrijf. Ik maak natuurlijk gebruik van alle mogelijke hulpmiddelen die ons ten dienste staan. (TED, YouTube etc.) Ik pas mijn materiaal zo veel mogelijk aan de individuele behoeften aan.

Omdat talen leren mijn passie is, weet ik wat het is om een taal te leren.

Referenties

Ik geef al vele jaren les en trainingen in het Engels en in het Frans in veel verschillende branches.  Alle niveaus. Alle leeftijden. In bedrijven. Van de directie tot productie medewerkers/medewerksters. Ik vind het allemaal superleuk.

De banksector, de Belastingdienst, diverse HR-afdelingen van bedrijven, verzekeringsbedrijven, hypotheekmaatschappijen, pensioenfondsen, uitzendbureaus, universiteiten etc. In nationale en internationale scholen. Ik was jarenlang hoofd van de ESL (English as a Second Language) afdeling van L’École internationale de Provence-Alpes-Côte d’Azur in Frankrijk.  Mijn werk is mijn passie.

Edye Kasteel geeft trainingen Engels en Frans op locatie met name in de regio Midden-Nederland. Online lessen zijn overal mogelijk. Heb je interesse in een taaltraining Engels of Frans, gegeven door Edye, voor jezelf of voor je medewerker(s)? Neem dan contact met ons op.

Edye Kasteel

Korte biografie

actief in regio
deze talen

Omdat talen leren mijn passie is, weet ik wat het is om een taal te leren.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het beste bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe een training georganiseerd wordt? Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.