Dana Nentjes

Taaltrainer Nederlands

Mijn naam is Dana Nentjes. Sinds 2005 geef ik taaltrainingen Nederlands, zowel aan inburgeraars als aan expats. In groepjes en privé. Ik kan inmiddels ook online prima uit de voeten en ik heb hier dan ook veel lesmateriaal voor ontwikkeld.

Aanpak

Mijn cursisten waarderen mijn activerende, gevarieerde en creatieve aanpak. Het is mijn doel om tijdens de lessen een ontspannen sfeer te creëren waarbij cursisten zich op hun gemak voelen en veel plezier ervaren tijdens het leren.

Daarnaast nodig ik cursisten uit om ook buiten de lessen zoveel mogelijk Nederlands te spreken, omdat ik uit ervaring weet hoe belangrijk dit is om vooruitgang te boeken.

Tijdens de trainingen leg ik de nadruk op het oefenen van spreken en luisteren. Ik laat cursisten bij voorkeur in kleine groepjes oefenen zodat zij zelf zoveel mogelijk aan het woord zijn. 

Referenties

Ik heb onder andere taaltrainingen verzorgd voor Coolblue en Holiday Inn.

Dana Nentjes traint in de regio Amsterdam en verzorgt ook online taaltrainingen Nederlands (NT2). Heb je interesse in een taaltraining Nederlands, gegeven door Dana, voor jezelf of voor je medewerker(s)? Neem dan contact met ons op.

Dana Nentjes

Korte biografie

actief in regio
deze talen

Het is mijn doel om tijdens de lessen een ontspannen sfeer te creëren waarbij cursisten zich op hun gemak voelen en veel plezier ervaren tijdens het leren.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het best bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe we een training organiseren? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten voor jou en jouw collega’s? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.