Christine Ruygvoorn

Taaltrainer Duits

Mijn naam is Christine Ruygvoorn en ik ben geboren en opgegroeid in het mooie Konstanz in het zuiden van Duitsland. Nadat ik 4 jaar in Oostenrijk gestudeerd en gewoond heb, ben ik weer naar Duitsland verhuisd om daar als muziek- en danspedagoge te werken. Uiteindelijk ben ik in 1995 in Nederland beland waar ik mij meteen op het leren van de Nederlandse taal gestort heb. Echter, de liefde voor mijn moedertaal Duits is gebleven en vrij snel ben ik na mijn opleiding als taaltrainer en na mijn be√ędiging als vertaalster begonnen met het vertalen van teksten vanuit het Nederlands naar het Duits en met het lesgeven in de Duitse taal.

Aanpak

Inmiddels werk ik alleen nog als taaltrainer met veel plezier voor verschillende taleninstituten in de regio Amersfoort waaronder ook de Taaltrainer, en ten behoeve van mijn eigen bedrijf. Het is nooit saai omdat je met veel verschillende mensen te maken hebt met zeer uiteenlopende werkzaamheden. Ik heb les gegeven o.a. aan zakenmensen, piloten, administratieve medewerkers en aan mensen die eenvoudigweg graag in Duitstalige landen op vakantie gaan. Ook jonge kinderen die met hun families naar een Duitstalig land gaan verhuizen, kunnen bij mij terecht.

Omdat ik een aantal jaren in Oostenrijk gewoond heb en naast de Zwitserse grens ben opgegroeid, kan ik ook veel over het taalgebruik, de cultuur en gewoontes in deze landen vertellen wat een niet onbelangrijk onderdeel van elke taaltraining is.

Christine Ruygvoorn traint in Midden-Nederland en verzorgt taaltrainingen Duits. Heb je interesse in een taaltraining, gegeven door Christine, voor jezelf of voor je medewerker(s)? Neem dan contact met ons op.

Christine Ruygvoorn

Korte biografie

actief in regio
deze talen

Het is nooit saai omdat je met veel verschillende mensen te maken hebt met zeer uiteenlopende werkzaamheden.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het best bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe we een training organiseren? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten voor jou en jouw collega’s? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.