Chris Maltby

Taaltrainer Engels

Mijn naam is Chris Maltby en ik kom oorspronkelijk uit het oosten van Engeland, ook wel bekend als East Anglia. Het kleine dorp waar ik ben opgegroeid, Sudbury in Suffolk, is beroemd door portretschilder Thomas Gainsborough. Ik ben getrouwd met mijn vrouw Annemarie en samen hebben we een dochter van acht jaar oud. Haar naam is Ruby. We wonen nu in Zutphen, wat qua inwonersaantal erg lijkt op Sudbury.
Na het behalen van Cambridge CELTA in 2004, ben ik begonnen als taaltrainer Engels op een international Summer school.

Aanpak

Ik hou ervan dat ik direct resultaat kan zien met het werk wat ik doe. Cursisten leren een nieuwe vocabulaire te gebruiken en bevorderen gaandeweg hun grammatica.

In Nederland werk ik als freelance taaltrainer en geef ik trainingen aan zowel groepen als individuen. Ik ben gespecialiseerd in het geven van trainingen Zakelijk Engels, maar ik geef eveneens Engelse conversatietrainingen en trainingen financieel en technisch Engels. Ik maak elke les dan ook persoonlijk en pas het lesmateriaal aan aan de behoefte en wensen van de cursist die ik train. Door mijn manier van lesgeven probeer ik het zelfvertrouwen van de cursist te vergroten en werk ik toe naar een meer professionele manier van communiceren. Bij mij thuis spreek ik voornamelijk Nederlands. Dit zorgt ervoor dat ik mij bewust ben van de meest voorkomende taalfouten.

Referenties

Ik heb onder andere trainingen gegeven bij NS, Schiphol, Arcadis en BNG bank. Cursisten noemen mij goed voorbereid, geduldig, enthousiast en geven aan dat ik de tijd neem om dingen uit te leggen en een goede sfeer creëer tijdens mijn training.

Chris Maltby geeft trainingen Engels in Zwolle, Amersfoort, Utrecht en omgeving. Heb je interesse in een taaltraining Engels, gegeven door Chris, voor jezelf of voor je medewerker(s) of collega(‘s)? Neem dan contact met ons op.

Chris Maltby

Korte biografie

specialisatie

Zakelijk Engels, Business English, tentamenvoorbereiding, cultuur, communicatie- en schrijftrainingen

actief in regio
deze talen

Ik maak elke les dan ook persoonlijk en pas het lesmateriaal aan aan de behoefte en wensen van de cursist die ik train.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het best bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe we een training organiseren? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten voor jou en jouw collega’s? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.