Chantal Willig-Lambinet

Taaltrainer Frans

Ik ben Belgische van nationaliteit en mijn moedertaal is het Frans. Een belangrijk deel van mijn jeugd heb ik in Franstalig gebied doorgebracht. Tevens heb ik mijn masterdiploma Engels en Nederlands behaald aan de Franstalige Université Libre de Bruxelles.
Na mijn studie heb ik vele jaren leservaring opgedaan (eerst in Brussel en daarna in Nederland) in zowel het reguliere jongeren- als volwassenen onderwijs. Met veel plezier heb ik 5 jaar lang Franse les gegeven in een ouderencentrum en ben ik 13 jaar betrokken geweest bij de volksuniversiteit als docente Frans.
Tevens heb ik enkele jaren werkervaring opgedaan in de administratieve sector (onder andere in de banksector en Prénatal). Verder verzorg ik al 20 jaar trainingen zakelijk Frans voor cursisten die werkzaam zijn of wonen in de regio Almere.

Taalkennis: Frans

Aanpak

Mijn cursisten prijzen mij om mijn gedrevenheid, duidelijke uitleg, geduld en het vertrouwen dat ik ze geef zodat ze veel sneller gaan praten dan ze aanvankelijk hadden gedacht. Ik stimuleer de cursisten zoveel mogelijk aan het woord te zijn, bijvoorbeeld door werkgerelateerde gesprekssimulaties.

Ik vind het mensen een taal leren zodat ze vervolgens gesprekken kunnen voeren in deze taal heel boeiend. Tevens leer ik zelf op deze manier heel veel over verschillende bedrijven in uiteenlopende branches (banken, overheid, bouw en engineering, voedingsmiddelen, land- en tuinbouw, auto industrie, media, journalistiek en psychologie).

Chantal Willig-Lambinet

Korte biografie

specialisatie

Zakelijk Frans

deze talen

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het beste bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe een training georganiseerd wordt? Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.