Chantal Willig-Lambinet

Taaltrainer Frans

Mijn naam is Chantal Willig-Lambinet. Ik ben Belgische van nationaliteit en mijn moedertaal is Frans. Een belangrijk deel van mijn jeugd heb ik in Franstalig gebied doorgebracht. Daarnaast heb ik mijn masterdiploma Engels en Nederlands behaald aan de Franstalige Université Libre de Bruxelles.

Na mijn studie heb ik vele jaren leservaring opgedaan (eerst in Brussel en daarna in Nederland) in zowel het reguliere jongeren- als volwassenen onderwijs. Met veel plezier heb ik 5 jaar lang Franse les gegeven in een ouderencentrum en ben ik 13 jaar betrokken geweest bij de volksuniversiteit als docente Frans. Ik heb ook enkele jaren werkervaring opgedaan in de administratieve sector (onder andere in de banksector en Prénatal). Verder verzorg ik al 20 jaar trainingen zakelijk Frans voor cursisten die werkzaam zijn of wonen in de regio Almere.

Aanpak

Mijn cursisten prijzen mij om mijn gedrevenheid, duidelijke uitleg, geduld en het vertrouwen dat ik ze geef. Cursisten geven aan dat zij veel sneller Frans gaan praten dan ze aanvankelijk hadden gedacht. Ik stimuleer de cursisten zoveel mogelijk aan het woord te zijn, bijvoorbeeld door werkgerelateerde gesprekssimulaties. Ik vind het heel boeiend om mensen een taal te leren, waardoor zij vervolgens gesprekken kunnen voeren in die taal.

Referenties

Door het geven van zakelijke taaltrainingen, leer ik zelf ook heel veel over verschillende bedrijven in uiteenlopende branches. Zo heb ik trainingen Frans verzorgd bij:

  • banken
  • overheid
  • bouw en engineering
  • voedingsmiddelen
  • land- en tuinbouw
  • auto industrie
  • media
  • journalistiek
  • psychologie

Chantal Willig-Lambinet geeft taaltrainingen Frans in de regio Almere. Heb je interesse in een training Frans, gegeven door Chantal, voor jezelf of voor je medewerker(s)? Neem dan contact met ons op.

Chantal Willig-Labinet, taaltrainer Frans, De Taaltrainer, trainersprofiel
Chantal Willig-Lambinet

Korte biografie

specialisatie

Zakelijk Frans, Business Frans

actief in regio
deze talen

Mijn cursisten prijzen mij om mijn gedrevenheid, duidelijke uitleg, geduld en het vertrouwen dat ik ze geef.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het beste bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe een training georganiseerd wordt? Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.