Berthy Bresser

Taaltrainer Nederlands

Mijn naam is Berthy Bresser en ik ben een transcultureel trainer NT2 en geef les van niveau A0 tot en met C1 bij taalinstituten en in het bedrijfsleven. Ik bereid cursisten voor op het Inburgeringsexamen en Staatsexamen. Daarnaast geef ik NT2 les aan expats in het bedrijfsleven waarbij de focus ligt op socialiseren in Nederland of zakelijk Nederlands. Ik ben 16 jaar werkzaam geweest in Internationale Samenwerking en heb hierdoor veel ervaring in het werken met verschillende culturen. Ook ben ik docent Engels wat goed van pas komt in een Internationale werkomgeving.

Aanpak

Ik ben gespecialiseerd in de 3 varianten van blended learning: face – to – face onderwijs, online synchroon onderwijs en online asynchroon onderwijs. In mijn lessen komen altijd alle 4 taalvaardigheden aan de orde. Voor wat betreft spreekvaardigheid vind ik het leuk om specifiek Nederlandse onderwerpen te behandelen en actualiteiten. Ik kan goed uitleggen en ben in staat tot het creëren van een goede sfeer – veilig werkklimaat – tijdens de les. Ik heb veel plezier in mijn werk en vind het een uitdaging mijn lessen op het niveau en interesse van mijn cursisten af te stemmen.

Berthy Bresser geeft taaltrainingen Nederlands. Zou je zelf een training Nederlands bij Berthy willen volgen of zoek je een training voor je medewerker(s) of collega(‘s)? Neem dan contact met ons op.

Berthy Bresser

Korte biografie

actief in regio
deze talen

Ik heb veel plezier in mijn werk en vind het een uitdaging mijn lessen op het niveau en interesse van mijn cursisten af te stemmen.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het best bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe we een training organiseren? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten voor jou en jouw collega’s? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.