Annetje Fritschi

Taaltrainer Engels

Mijn naam is Annetje Fritschi en ik woon in Rotterdam. Mijn moedertaal is Nederlands, maar ik ben door levensloop en opleiding praktisch tweetalig. Inmiddels geef ik al meer dan 25 jaar zakelijke taaltraining aan Nederlands- en anderstalige cursisten, met als specialisme juridisch Engels. Ik doe dit werk nog steeds met veel plezier en voldoening; een enthousiaste en tevreden cursist ‘makes my day’!

Aanpak

Voor mij is iedere training maatwerk en ik hanteer een praktische aanpak: toegespitst op de wensen van de cursist, gebaseerd op de door het werk of anderszins ontstane behoeften. Ik kijk niet alleen naar welke vaardigheden getraind moeten worden, maar ook naar welke benadering en methode het beste passen bij de cursist.

Ik zorg voor een sfeer waarin ontspanning en uitdaging in balans zijn en waarin duidelijk begrip en aandacht bestaan voor de struikelblokken die eventueel worden ervaren. Daarbij is er veel ruimte voor de lach (en die heel soms voorkomende traan). Waar vooral een gebrek aan zelfvertrouwen cursisten in de weg zit, geef ik hen de gelegenheid om dat vertrouwen in eigen kunnen en kracht op te bouwen.

Bovendien besteed ik de benodigde aandacht aan zelfredzaamheid (denk bijvoorbeeld aan het gebruik van de juiste digitale leermiddelen), zodat cursisten ook na afloop van de cursus bezig kunnen blijven met het ontwikkelen van hun taalvaardigheden.

Referenties

Van tomatenkweker tot advocaat: ik heb ervaring kunnen opbouwen in een grote verscheidenheid van bedrijven en sectoren. Banken, accountants, belastingdienst, douane, ministeries, verzekeringsmaatschappijen, havenindustrie, voedselindustrie, auto-industrie, en meer. Bovendien heb ik ervaring met het lesgeven aan cursisten met een milde tot ernstige gehoorbeperking.

Annetje Fritschi traint in de regio Rotterdam/ Den Haag en verzorgt taaltrainingen Engels. Heb je interesse in een taaltraining Engels, gegeven door Annetje, voor jezelf of voor je medewerker(s)? Neem dan contact met ons op.

Annetje Fritschi

Korte biografie

actief in regio
deze talen

Ik doe dit werk met veel plezier en voldoening; een enthousiaste en tevreden cursist ‘makes my day’!

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het best bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe we een training organiseren? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten voor jou en jouw collega’s? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.