Andrew Walker

Taaltrainer Engels

Mijn naam is Andrew Walker en ik kom uit de UK. Ik ben in de herfst van 2013 naar Nederland verhuisd. Momenteel woon ik in Houten.

Na 20 jaar in managementfuncties in de private sector (operations en business development), ben ik overgestapt naar taaltraining. Mijn liefde voor taal en communicatie kan ik in deze rol goed combineren met mijn achtergrond in het bedrijfsleven. Sinds mijn verhuizing naar Nederland is mijn passie voor het lesgeven snel gegroeid.

Mijn stijl is ontspannen en informeel. Maar ik ben ook een man van details en ik ben erg gepassioneerd om mijn cursisten verder te helpen bij het verbeteren van hun taalvaardigheid.

Aanpak

Welke leerdoelen je ook hebt – zelfverzekerd spreken voor publiek, het verbeteren van je schrijfvaardigheid, het halen van een Cambridge test, IELTS of TOEFL examen, ik zet al mijn ervaring, kennis en vaardigheden in om je je dromen te laten verwezenlijken.

Het is belangrijk om aan alle 4 de taalvaardigheden te werken: lezen, luisteren, spreken en schrijven. Ik leg echter veel nadruk op spreken, omdat verbetering op dat gebied zelfvertrouwen oplevert. Zelfvertrouwen is in mijn optiek een basisvoorwaarde voor verdere taalontwikkeling.

Ik werk graag met alle taalniveaus, van beginners tot vergevorderd. Klanten geven me vaak als feedback dat ik goed overweg kan met mensen van allerlei achtergronden.

Referenties

In de afgelopen jaren heb ik op maat gemaakte trainingen verzorgd voor uiteenlopende bedrijven en organisaties, in diverse sectoren: banking, real estate, horeca, telecommunicatie, IT, gemeentelijk bestuur.

Andrew Walker

Korte biografie

specialisatie

Business English, examentraining (Cambridge Advanced, Cambridge Proficiency, IELTS and TOEFL), academic writing skills/academisch schrijven

actief in regio
deze talen

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het beste bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe een training georganiseerd wordt? Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.