Andrew Walker

Taaltrainer Engels

Mijn naam is Andrew Walker en ik kom uit het Verenigd Koninkrijk. Ik ben in de herfst van 2013 naar Nederland verhuisd. Op dit moment ben ik woonachtig in Houten.

Na 20 jaar in managementfuncties in de private sector (operations en business development), ben ik overgestapt naar taaltraining. Mijn liefde voor taal en communicatie kan ik in deze rol goed combineren met mijn achtergrond in het bedrijfsleven. Sinds mijn verhuizing naar Nederland is mijn passie voor het lesgeven snel gegroeid.

De stijl van mijn lessen is ontspannen en informeel. Maar ik ben ook een man van details en ik ben erg gepassioneerd om mijn cursisten verder te helpen bij het verbeteren van hun taalvaardigheid.

Aanpak

Welke leerdoelen je ook hebt – zelfverzekerd spreken voor publiek, het verbeteren van je schrijfvaardigheid, het halen van een Cambridge test, IELTS of TOEFL examen, ik zet al mijn ervaring, kennis en vaardigheden in om je je dromen te laten verwezenlijken. Je kunt dus voor vele leerdoelen op het gebied van zakelijk Engels bij mij terecht.

Het is belangrijk om aan alle 4 de taalvaardigheden te werken: lezen, luisteren, spreken en schrijven. Ik leg echter veel nadruk op spreken, omdat verbetering op dat gebied zelfvertrouwen oplevert. Zelfvertrouwen is in mijn optiek een basisvoorwaarde voor verdere taalontwikkeling.

Ik werk graag met alle taalniveaus, van beginners tot vergevorderd. Klanten geven me vaak als feedback dat ik goed overweg kan met mensen van allerlei achtergronden.

Referenties

In de afgelopen jaren heb ik op maat gemaakte trainingen verzorgd voor uiteenlopende bedrijven en organisaties, in diverse sectoren. Zo gaf ik onder andere trainingen voor banking, real estate, horeca, telecommunicatie, IT, gemeentelijk bestuur.

Andrew Walker geeft trainingen Engels in Midden-Nederland. Heb je interesse in een training Engels, gegeven door Andrew, voor jezelf of voor je medewerker(s)? Neem dan contact met ons op.

Andrew Walker

Korte biografie

specialisatie

Business English, examentraining (Cambridge Advanced, Cambridge Proficiency, IELTS and TOEFL), academic writing skills/academisch schrijven

actief in regio
deze talen

Zelfvertrouwen is in mijn optiek een basisvoorwaarde voor verdere taalontwikkeling.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het best bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe we een training organiseren? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten voor jou en jouw collega’s? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.