Amy Verkerk

Taaltrainer Engels

Mijn naam is Amy Verkerk en ik kom oorspronkelijk uit de UK. Ik woon in Zwolle en daarvoor woonde ik 8 jaar in Vancouver, Canada. In Vancouver ben ik begonnen met werken als trainer, daar heb ik ook op een school les gegeven (ILAC).
Mijn passie is om studenten te zien groeien in hun vertrouwen als Engelstaligen en de lessen zo creatief mogelijk aan te pakken. Het doet me deugd om te zien hoe mensen hun onzekerheden overwinnen en vrijuit hun nieuwe taal spreken. Dit is dan ook mijn drijfveer in het ontwerpen van cursussen en het creëren van een motiverende groepssfeer.

Mijn motivatie & aanpak

Als trainer vind ik het belangrijk om mijn studenten te inspireren door middel van diverse gesprekken, creatief gebruik van media zoals films, TEDtalks, YouTube en andere bronnen zoals websites, podcasts en meer. Ik werk ook vanuit het principe dat hoe meer een student spreekt tijdens de lessen, hoe beter. Verwacht dus veel te praten als je een training van mij krijgt! En ook al worstelt een student met zijn of haar zelfvertrouwen, ik doe altijd mijn best om hem of haar aan te moedigen en te helpen om het zelfvertrouwen te vergroten.

Ik hoor vaak van mijn studenten dat ik ze tijdens de lessen weet te enthousiasmeren en dat zij door mijn aanpak ook de moeilijkere aspecten van het Engels, zoals grammatica en vergroten van de woordenschat, makkelijker begrijpen.

Referenties

In de afgelopen jaren heb ik trainingen gegeven bij ITM Kampen, AWL Harderwijk en Betap, Genemuiden. Daarnaast heb ik gewerkt voor Raab Karcher, Q-Share security, Klein Kromhof Wood Pellets, freelancers van ING en Rabobank en ZZP-ers in de biologische voedingsindustrie.

Amy Verkerk geeft trainingen Engels in Midden-Nederland, Zwolle en Overijssel. Heb je interesse in een taaltraining Engels, gegeven door Amy, voor jezelf of voor je medewerker(s)? Neem dan contact met ons op.

Meer over Amy Verkerk:

Amy Verkerk, Taaltrainer Engels, De Taaltrainer
Amy Verkerk

Korte biografie

specialisatie

zakelijk Engels, algemeen Engels, technisch Engels, conversatietraining

actief in regio
deze talen

Mijn passie is om studenten te zien groeien in hun vertrouwen als Engelstaligen en de lessen zo creatief mogelijk aan te pakken.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het best bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe we een training organiseren? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten voor jou en jouw collega’s? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.