Alison Petersen

Taaltrainer Engels

Mijn naam is Alison Petersen. Ik kom oorspronkelijk uit Hampshire, Engeland. Na mijn studie International Politics aan de universiteit van Wales werkte ik in projectmanagement en marketing. Daarna ben ik begonnen als trainer Engels.

Ik heb lesgegeven in Londen en Tokio voordat ik in 1998 naar Nederland verhuisde. Sindsdien heb ik altijd lesgegeven in algemeen en zakelijk Engels. Aan volwassen en kinderen van alle leeftijden, achtergronden en niveaus tot professionals met de meest uiteenlopende functies, in zeer veel verschillende branches.

Aanpak

Iedere cursist heeft zijn of haar eigen redenen om een taaltraining te volgen. Ik probeer iedere training helemaal op maat te maken en af te stemmen op de wensen en behoeften van de cursist. Dit betekent dat we duidelijke doelen stellen, maar wel zo flexibel mogelijk blijven in het bereiken daarvan. De studiematerialen en opdrachten sluiten zo goed mogelijk aan bij de persoonlijke behoeften van de cursist. Mijn doel is dat mijn cursisten vaardigheden verwerven die direct in het werk toepasbaar zijn en dat ze voortdurend vooruitgang zien.

Ik vind het bovendien erg belangrijk dat cursisten lang na afloop van de training nog profijt hebben van wat ze geleerd hebben. Taal is een continu proces, en ik reik de tools aan waarmee mensen kunnen blijven leren. ‘Fluency’, woordenschat en grammaticale correctheid zijn voor mij de bouwstenen van taalvaardigheid. Hiermee kunnen cursisten zich met meer zelfvertrouwen, duidelijker en accurater in gesproken en geschreven Engels uitdrukken.

Referenties

In de afgelopen jaren heb ik honderden professionals getraind, van directieleden van grote bedrijven tot vrachtwagenchauffeurs, uit alle sectoren van de Nederlands economie: banken (ING, ABN, Rabobank, Fortis, SNS), accountants (KPMG, PWC, Ernst & Young), overheid (Belastingdienst, Ministerie van Financiën, Ministerie van Buitenlandse Zaken, etc) en andere grote bedrijven als Shell, Unilever, Philips, Heineken, NS, KPN, KLM, Nuon, Sara Lee, Albert Heijn. Ik heb ook aan allerlei kleinere en middelgrote bedrijven, ZZP-ers en privé cursisten les gegeven.

Alison Petersen geeft trainingen Engels in Midden-Nederland en in de Randstad. Heb je interesse in een taaltraining Engels, gegeven door Alison, voor jezelf of voor je medewerker(s)? Neem dan contact met ons op.

Meer over Alison Petersen:

Alison Petersen

Korte biografie

specialisatie

British English, Business English, General English, Conversational English, confidence en fluency building, English for writing, telephoning, meetings

actief in regio
deze talen

Taal is een continu proces, en ik reik de tools aan waarmee mensen kunnen blijven leren.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het best bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe we een training organiseren? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten voor jou en jouw collega’s? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.