Taaltrainers Overige talen

Klik op de foto om wat meer te lezen over de desbetreffende trainer.

Wij werken samen met meer dan 100 zeer ervaren taaltrainers en zij brengen een schat aan kennis en expertise met zich mee. Onze trainers zorgen ervoor dat het programma perfect aansluit op de leerdoelen van de cursisten. Zij geven samen in meer dan 20 talen trainingen, aan gemiddeld 2500 deelnemers per jaar. Op deze pagina vind je de trainersprofielen van de taaltrainers overige talen waarmee wij graag samenwerken. Op ieder trainersprofiel lees je o.a. over de achtergrond en specialisaties van de trainer.

Onze taaltrainers overige talen zijn native speakers. Dat betekent dat zij een overige taal als (één van hun) moedertaal hebben. Daarnaast hebben onze taaltrainers minimaal 5 jaar ervaring in het trainen van cursisten uit het bedrijfsleven. 

Alle trainers worden zorgvuldig geselecteerd op didactische vaardigheden, persoonlijkheid en affiniteit met specifieke vakgebieden. Daarnaast hebben zij ervaring in allerlei branches. Of je nu werkzaam bent in de gezondheidszorg, financiële sector, het toerisme, de juridische sector, marketing/sales of een andere branche: onze ervaren trainers passen de training aan om relevante terminilogie en communicatie vaardigheden binnen jouw specifieke vakgebied te benadrukken. Zo selecteren we steeds de trainer die het beste past bij jouw organisatie leervraag en branche.

Of je nu een absolute beginner bent, of juist de puntjes op de i wilt zetten in de taalvaardigheid, onze trainers zijn er om je te ondersteunen bij het bereiken van je leerdoelen. En of je nu op zoek bent naar een individuele training of een groepstraining, onze trainers zorgen ervoor dat het programma perfect zal aansluiten op de leerdoelen.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het best bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe we een training organiseren? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten voor jou en jouw collega’s? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.