Welke zakelijke training zoekt u?

Taalcursussen Eindhoven2019-03-06T13:43:20+00:00
Waarom de Taaltrainer?Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainersTaaltrainingen op maatSnelle en duidelijke communicatie

Taalcursussen Eindhoven

Op zoek naar een zakelijke taaltraining in Den Bosch / Eindhoven? Selecteer de gewenste taalcursus en ontmoet onze taaltrainers.

Taalcursus Engels Eindhoven
Taalcursus Frans Eindhoven
Taalcursus Duits Eindhoven
Taalcursus Nederlands Eindhoven
De Taaltrainer verzorgt ook regelmatig in Amersfoort taaltrainingen met open inschrijving.

Zakelijke taaltrainingen Eindhoven
De Taaltrainer is een samenwerking van tientallen zeer ervaren en succesvolle taaltrainers.

Het vernieuwende aan de formule van De Taaltrainer:

De beste taaltrainers van Nederland werken samen onder één vlag
De trainers onderhouden zelf de inhoudelijke en organisatorische contacten met hun cursisten en opdrachtgevers. We houden van korte, duidelijke en snelle lijnen.
Uit evaluaties en onderzoek blijkt steeds weer: de kwaliteit van de trainer maakt voor 85 tot 90% het succes van een training uit. Daarom verdienen De Taaltrainers 30 tot 50% meer dan bij ‘traditionele’ taalbureaus.
We investeren vooral in kwaliteit en in duurzame relaties. We investeren minder of niet in gebouwen, brochures of reclamecampagnes. Resultaat: een taaltraining kost bij De Taaltrainer 20 tot 40% minder dan bij andere taleninstituten.
Samen hebben de trainers van De Taaltrainer bij praktisch alle grote en minder grote bedrijven en overheden in Nederland gewerkt. Grote kennis van vaktaal en branche- of functiespecifieke taalvaardigheid verzekerd.

Waarmee kunnen we u helpen?