Taalcursus

Taalcursussen Amersfoort

Ben je op zoek naar een zakelijke taaltraining in Amersfoort? Wij bieden verschillende soorten Taalcursussen in Amersfoort aan. Al onze trainingen zijn maatwerk, waardoor het voor iedereen uit het bedrijfsleven passend is. Op onze overzichtspagina vind je alle trainingsvormen. Ben je specifiek op zoek naar een taal? Bekijk hieronder onze populaire talen in Amersfoort:

Wij bieden ook verschillende groepstrainingen aan op onze leslocatie in Amersfoort. Zou je bijvoorbeeld graag een groepstraining willen volgen, maar heb je op dit moment geen andere collega of collega’s die ook een training willen volgen? Dan past de Open Groepstraining bij jou.
Bekijk hier de jaarplanning met alle startmomenten.

Zakelijke taaltrainingen Amersfoort

De Taaltrainer is een samenwerking van tientallen zeer ervaren en succesvolle taaltrainers.

Het vernieuwende aan de formule van De Taaltrainer:

  • De beste taaltrainers van Nederland werken samen onder één vlag.
  • De trainers onderhouden zelf de inhoudelijke en organisatorische contacten met hun cursisten en opdrachtgevers. We houden van korte, duidelijke en snelle lijnen.
  • Uit evaluaties en onderzoek blijkt steeds weer: de kwaliteit van de trainer maakt voor 85 tot 90% het succes van een training uit. Daarom verdienen De Taaltrainers 30 tot 50% meer dan bij ‘traditionele’ taalbureaus.
  • We investeren vooral in kwaliteit en in duurzame relaties. We investeren minder of niet in gebouwen, brochures of reclamecampagnes. Resultaat: een taaltraining kost bij De Taaltrainer 20 tot 40% minder dan bij andere taleninstituten.
  • Samen hebben de trainers van De Taaltrainer bij praktisch alle grote en minder grote bedrijven en overheden in Nederland gewerkt. Grote kennis van vaktaal en branche- of functiespecifieke taalvaardigheid verzekerd.
9.3
Score voor De Taaltrainer
na 210 ervaringen

Waarom kiezen voor de Taaltrainer?

  • Onze toptrainers maken leren leuk
  • Onderscheidend in persoonlijke aanpak
  • We nemen alle organisatie en coördinatie uit handen.

Wil je persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar!

Weet je nog niet welke training het best bij jou of je organisatie past? Wil je weten hoe we een training organiseren? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kosten voor jou en jouw collega’s? We gaan graag met je in gesprek zodat we je kunnen adviseren over de beste oplossing voor je leervraag. 

Onze deskundige projectmanagers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel, mail of chat met ons voor vrijblijvend advies.