Gratis training stap budget

Gratis training Business English Communication met het STAP budget

Ken je dat?
Je spreekt al best redelijk Engels maar in een vergadering, telefoongesprek of presentatie kom je toch niet helemaal uit de verf. Je zoekt naar de juiste woorden en zinsopbouw, mist zelfvertrouwen of je bent te kort of te lang van stof. 

Dan hebben we goed nieuws!

Vanaf april kun je gratis meedoen aan een online groepstraining Business English Communication met het STAP budget. De training wordt in samenwerking met GBT Opleidingen georganiseerd. GBT Opleidingen regelt de inschrijving en het STAP bewijs. De Taaltrainer organiseert de training inhoudelijk. Meld je aan op de site van GBT via onderstaande knop.

Wil je meer weten over STAP en het aanmeldproces? Kijk dan op de website van GBT Opleidingen.

Opzet, doelgroep en de te verwachten resultaten

Programma

De training is opgezet rondom een aantal mondelinge zakelijke vaardigheden die in de meeste functies en branches van pas komen:

Dagdeel 1: algemene en zakelijke woordenschat uitbreiden en leren toepassen.

Dagdeel 2: gesprekken voeren in het Engels: van social talk tot telefoongesprekken.

Dagdeel 3: vergaderen en zakelijke etiquette/cultuur.

Dagdeel 4: presenteren.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor werknemers, ondernemers en werkzoekenden die contact (gaan) hebben met Engelstalige klanten, leveranciers, collega’s of zakenpartners.

Vooropleiding

De training is geschikt voor deelnemers met niveau B1 of hoger. Voor de start van de training voeren we een kort telefonisch intakegesprek met je om je huidige taalniveau in kaart te brengen. Twijfel je over je niveau? Bekijk dan het overzicht van de taalniveaus.

Voertaal

De training wordt volledig in het Engels gegeven.

Locatie

Live online lessen in een virtual classroom, met een vaste trainer.

Duur en studiebelasting

Deze training duurt 4 dagdelen van 4 uur.

De totale studiebelasting is 32 uur, inclusief het doornemen van theorie, het maken van opdrachten op het online portal en het voorbereiden op specifieke onderwerpen.

Kosten

€ 995,- Incl. BTW per persoon (gratis met STAP budget).

Opzet

De training Business English Communication bestaat uit 3 onderdelen:

 • 4 dagdelen van 4 uur live online training in groepsverband.
 • 1/2 uur individuele taalcoaching om je presentatie, e-mail of andere taalvraag door te nemen.
 • 6 maanden toegang tot het online platform.

Benodigdheden

Om succesvol aan de training deel te nemen heb je een laptop of pc met camera en headset/oortjes (of een rustige ruimte) nodig. Het is verder belangrijk dat je digitaal vaardig genoeg bent om aan de online meetings deel te nemen en om op ons online platform te werken.

Resultaat

Heb je alle lessen actief voorbereid en gevolgd en heb je gebruik gemaakt van de individuele taalcoaching en het platform voor Online Leren? Dan merk je na afloop van de training het volgende:

 • Je woordenschat is uitgebreid in sociaal en zakelijk opzicht
 • Je zelfvertrouwen en vloeiendheid zijn toegenomen
 • Je zakelijke gesprekken zijn professioneler
 • Je hebt meer begrip van de culturele do’s en dont’s
 • Je gaat een telefoongesprek, vergadering of presentatie in het Engels niet meer uit de weg

Certificaat

Je ontvangt na succesvolle afronding van het programma een GBT Opleidingen certificaat.

Vragen?

Als je praktische of inhoudelijke vragen hebt, denken we graag met je mee. 

9,4
Score voor De Taaltrainer
na 409 ervaringen

Waarom kiezen voor de Taaltrainer?

 • Onze toptrainers maken leren leuk
 • Onderscheidend in persoonlijke aanpak
 • We nemen alle organisatie en coördinatie uit handen.

Hele fijne training bij Michelle gehad. Michelle legt alles op een rustige en duidelijke manier uit. Ook is ze enorm motiverend en behulpzaam.

De lesses waren zeer prettig en open van karakter. Deze werden aangepast aan het niveau waar ik op dat moment was. Indien nodig werd er langer still gestaan bij onderwerpen.

De training wordt aangepast nav je wensen die je wilt leren. Jazz zorgt voor de juiste oefeningen en is ook een gezellige gesprekspartner. Ook de websites die je ter beschikking krijgt zijn zeker een verrijking.

Wij hebben de cursus op de werkplek (fysiek) gehad dus de lessen waren makkelijk beschikbaar. De leraar gebruikte voorbeelden uit het echte leven. Ze heeft ook veel ervaring en kennis als een lerares voor een lange tijd.

The approach to learning in the form of various games, dialogues and life situations was very useful. the level of students was a little different at the beginning. Remote classes were not so convenient.

Michelle past haar training aan op de behoefte van de cursist. Wisselt theorie met mondeling af. Michelle geeft direct feedback op de output (mondeling als schriftelijk.

Een training geheel op maat, diverse oefeningen, zeer praktijkgericht. Met slechts vier deelnemers zeer klantgericht, persoonsgericht en direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk. En dat alles onder begeleiding van een zeer deskundige, flexibele trainster die ook gaandeweg het traject evalueert en zonodig bijstuurt.

Training die goed afgestemd is op de vraag en goed ingespeeld wordt waar jij in de praktijk tegenaan loopt. Naast de theorie wordt er ook goed ingespeeld op verkrijgen van taal gevoel waardoor de taal ook meer aanspreekt. Spreek en schrijf nu met veel meer overtuiging dan ervoor en gesprekken zijn kwalitatief veel beter merk dat ook aan de gesprekspartners.

Katja is een zeer gedreven en enthousiaste trainster. Ik heb met veel plezier de lessen gevolgd en heb veel geleerd. Ze gaf ons de mogelijkheid om te lessen in te delen zodat we zoveel mogelijk baat zouden voor de praktijk.

Het was een ontzettend leerzame training. Fijn om alles even weer op te frissen. De trainster was erg geduldig en hulpvaardig.