Welke zakelijke training zoekt u?

Spoedcursus Frans

//Spoedcursus Frans
Spoedcursus Frans2019-03-08T09:50:06+01:00
Waarom de Taaltrainer? Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainers Taaltrainingen op maat Snelle en duidelijke communicatie

Spoedcursus Frans

Spoedcursus FransIntensieve taaltraining Frans in het hart van Nederland

Wilt u snel uw taalvaardigheid Frans opfrissen of professionaliseren? Of een stevige basis opbouwen? Dat kan aangenaam en effectief tijdens de Taalvijfdaagse, de spoedcursus Frans van De Taaltrainer.

Hoe zakelijk Frans leren?

Op zondagavond komt u aan in het centraal gelegen NH hotel Amersfoort of in het luxe boutique hotel De Tabaksplant in het historische centrum van Amersfoort. Van maandagochtend tot vrijdagmiddag wordt u individueel begeleid door een ervaren trainer (native speaker) die geselecteerd is op ervaring met uw branche en/of functie. In 30 uur privéles komen al uw persoonlijke leerdoelen en verbeterpunten aan bod. Zakelijk Frans leren hoeft dus helemaal niet ingewikkeld te zijn.

Rendement na een spoedcursus Frans

Na 5 intensieve trainingsdagen is uw taalniveau met gemiddeld 1 niveau in het ERK (Europees Referentie Kader) verhoogd. Voorbeeld: u start op niveau B1. Na afloop van de Taalvijfdaagse heeft u niveau B2.

Beginners

Als u een volledig nieuwe taal wilt gaan leren, adviseren we meer dan 5 lesdagen. U heeft dan vermoedelijk 10 tot 15 lesdagen nodig om zelfstandig in veelvoorkomende sociale en zakelijke situaties te kunnen communiceren (doelniveau A2/B1).

Meer informatie

Waarmee kunnen we u helpen?