Welke zakelijke training zoekt u?

Spoedcursus Engels

//Spoedcursus Engels
Spoedcursus Engels2018-10-04T06:08:31+01:00
Waarom de Taaltrainer? Taleninstituut met selectie van de beste taaltrainers Taaltrainingen op maat Snelle en duidelijke communicatie

Spoedcursus Engels

Intensieve taaltraining Engels in het hart van Nederland

Wilt u snel uw taalvaardigheid Engels opfrissen of professionaliseren? Of een stevige basis opbouwen? Dat kan aangenaam en effectief tijdens de Taalvijfdaagse, de spoedcursus Engels van De Taaltrainer.

Hoe?

Op zondagavond komt u aan in het centraal gelegen NH hotel Amersfoort of in het luxe boutique hotel De Tabaksplant in het historische centrum van Amersfoort. Van maandagochtend tot vrijdagmiddag wordt u individueel begeleid door een ervaren trainer (native speaker) die geselecteerd is op ervaring met uw branche en/of functie. In 30 uur privéles komen al uw persoonlijke leerdoelen en verbeterpunten aan bod.

Rendement na een spoedcursus Engels

Na 5 intensieve trainingsdagen is uw taalniveau met gemiddeld 1 niveau in het ERK (Europees Referentie Kader) verhoogd. Voorbeeld: u start op niveau B1. Na afloop van de Taalvijfdaagse heeft u niveau B2.

Beginners

Wanneer u een volledig nieuwe taal wilt gaan leren, adviseren we meer dan 5 lesdagen. U heeft vermoedelijk 10 tot 15 lesdagen nodig om zelfstandig in veelvoorkomende sociale en zakelijke situaties te kunnen communiceren (doelniveau A2/B1).

Meer informatie over de spoedcursus Engels

Waarmee kunnen we u helpen?