Taalcursus

Spoedcursus Nederlands

Er zijn veel redenen te bedenken waarom je je Nederlandse taalvaardigheid graag snel zou willen opfrissen of professionaliseren, bijvoorbeeld met behulp van een Spoedcursus Nederlands. Merk je dat je continue zoekt naar de juiste woorden? Of communiceer je niet zo effectief als dat je zou willen? 

Cliché maar waar: goede communicatie is de sleutel tot zakelijk succes. Met goede taal- en communicatieskills heb je meer zelfvertrouwen en kom je professioneler en betrouwbaarder over. Je begrijpt je gesprekspartner beter, waardoor je geen tijd of geld meer verliest aan miscommunicatie. 

Resultaten Spoedcursus Nederlands

  • Samenwerkingen lopen soepeler en succesvoller
  • Je neemt een voorsprong op je concurrentie
  • Je zelfverzekerdheid groeit
  • Je kan jouw vakkennis en ervaring goed overbrengen
  • Je stijgt gemiddeld 1 niveau in het ERK (Europees Referentie Kader)

Volledig maatwerk

Wij geloven dat een persoonlijke aanpak en perfecte match tussen trainer en organisatie zorgen voor plezier in leren en verbeterde werkprestaties. Hierdoor kun je leren op de manier die het best bij je past: praktisch, doelgericht en direct toepasbaar binnen je branche en bedrijf. 

  • Je leerdoelen, vakgebied en leerstijl vormen de basis van de training
  • Afgestemd op jouw planningswensen
  • Van beginner tot vergevorderd

Leslocatie en lesplanning

De Spoedcursus Nederlands verzorgen we op onze mooie locatie in Amersfoort. Wij zorgen voor de lunch en tussendoortjes, zodat jij je volledig kan focussen op de taal. De Spoedcursus Nederlands, ook wel intensieve training Nederlands genoemd, bestaat uit 5 dagen van 6 uur. Je kunt de lesdagen in 1 week inplannen van maandag t/m vrijdag, maar je kunt de lesdagen ook verspreiden, bijvoorbeeld over 5 maandagen of andere een dag die voor jou goed uitkomt.

Ervaren native trainer

Aan de hand van jouw branche en/of functie, selecteren wij een passende, ervaren native trainer Nederlands die jouw training verzorgd. Onze trainers hebben minimaal 5 jaar ervaring in het trainen van cursisten uit het bedrijfsleven. Voorafgaand aan de training plannen we graag een intakegesprek in met jou en de trainer om je persoonlijke leerdoelen in kaart te brengen, zodat het programma perfect daarop aansluit. 

Gratis offerte

Ben je benieuwd hoe we de Spoedcursus Zakelijk Nederlands voor jou en/of jouw collega(’s) kunnen inrichten? Vraag hieronder gratis een offerte op maat aan. Zodra je de offerteaanvraag hebt ingediend, nemen we binnen 1 werkdag contact met je op.

krijgen onze trainers van de cursisten

bedrijven gingen je voor

deelnemers getraind

trainingen verzorgd